Zoeken:
Actuele vacatures
Register Casemanager/Arbeidsdeskundige
Ben jij op zoek naar een dynamische functie om bij diverse opdrachtgevers invulling te geven aan de rol van Register Casemanager/Arbeidsdeskundige?
EINDHOVENJuridisch medewerker (Paralegal)
Uitdagende functie in IP in een toonaangevend kantoor, met een gerenommeerde internationale cliëntenkring
Productmanager Enterprise Solutions
Sta jij in de ochtend op met het gevoel; ik ben toe aan een nieuwe uitdaging waarin ik het verschil kan maken aan de hand van mijn visie op productverkoop? Ben je graag succesvol in je werk en weet jij mensen te overtuigen?
Baarle-NassauService Technician
Productmanager Enterprise
Sta jij in de ochtend op met het gevoel; ik ben toe aan een nieuwe uitdaging waarin ik het verschil kan maken aan de hand van mijn visie op productverkoop? Ben je graag succesvol in je werk en weet jij mensen te overtuigen?
Technical Consultant Microsoft
Als Technical Consultant bij Copaco werk je met de nieuwste systemen en technieken in projectopdrachten bij onze klanten. Met jouw uitgebreide kennis van onze Microsoft producten en oplossingen implementeer je systemen of breidt je ze uit. Je geeft op locatie advies en gebruikerstrainingen. De projecten waaraan je gaat werken zijn uitdagend en divers.
Inside Sales Cloud
Ben jij assertief, zie jij wat er moet gebeuren en handel je hier ook naar, ben je niet bang om de telefoon te pakken en wil je graag jezelf ontwikkelen in een professionele en commerciële organisatie? Heb je daarnaast ook nog eens affiniteit met IT en een oog voor commerciële kansen?
ArnhemJuridisch Assistent
Dynamische job ter ondersteuning van de Merkengemachtigde
Technical Consultant Security
Als Technical Security Consultant bij Copaco werk je met de nieuwste systemen en technieken  in projectopdrachten bij onze klanten. Met jouw uitgebreide kennis van onze security producten en oplossingen implementeer je systemen of breidt je ze uit.  Je geeft op locatie advies en gebruikerstrainingen. De projecten waaraan je gaat werken zijn uitdagend en divers.
EindhovenSupport Engineer 2nd line
Wil jij mee voorop lopen en werken in een omgeving waar met de nieuwste en meest vooruitstrevende IAAS en Cloud Technologie wordt gewerkt? Dan ligt er een mooie kans voor jou in het Cloud team van Copaco.
EINDHOVENJuridisch Administratief Medewerker
EINDHOVEN, NLStagiaire
Logistic Director
Ben jij een expert op het gebied van logistieke innovatie? Ben jij een volwaardig sparringpartner voor MT en directie? Ga je graag de uitdaging aan om de logistieke processen binnen Copaco verder te optimaliseren? Dan ben jij misschien wel de Logistic Director die wij zoeken!
Callcenter Agent voor de Belgische IT markt
Wil jij met jouw klantgerichtheid, prettige persoonlijkheid en energie het visitekaartje van Copaco zijn? Ben je communicatief sterk, beschik je over de nodige portie lef, wil je zowel zelfstandig als in teamverband de klanten set van Copaco verder binden en uitbreiden? Ben je ook nog eens woonachtig in de grensstreek Nederland/België? Lees dan snel verder!
EindhovenCustomer Service Officer
Wil jij met jouw klantgerichtheid, prettige persoonlijkheid en energie het visitekaartje van Copaco zijn? Ben je communicatief sterk, beschik je over de nodige portie lef, wil je zowel zelfstandig als in teamverband de klanten set van Copaco verder binden en uitbreiden? En is Frans je tweede taal? Welkom bij Copaco!
Reachtruckchauffeur
Ben jij behendig en beschik je over ervaring als logistiek medewerker met de reachtruck? Vind je het geen probleem om in ploegendienst te werken en wil jij graag werken in een vooruitstrevende organisatie met een gestroomlijnd logistiek proces? Kom dan werken bij Copaco!
EINDHOVENTechnical Storage Consultatnt
Als storage consultant bij Copaco werk je aan state-of-the-art systemen bij onze klanten. Met jouw uitgebreide kennis van HPE implementeer je systemen of breid ze uit en geef je op locatie trainingen. De projecten waaraan je gaat werken zijn uitdagend en divers.
EINDHOVENSenior Developer
Ben jij als Software Engineer toe aan een volgende stap? En vind je het leuk om de senior rol op je te nemen binnen een groeiend en dynamisch DevOps team? Kom dan eens kennismaken!
Accountmanager
Wanneer er ‘nee’ verkocht wordt begint voor jou de uitdaging. Door jouw drive, enthousiasme en niet te stoppen mentaliteit behaal je de gewenste resultaten en weet je ook nog eens je collega’s te prikkelen en te motiveren. Herken jij jezelf in dit profiel? Snel verder lezen!
EINDHOVENInside Sales
Komt jouw talent naar voren wanneer de druk hoog is en er veel op je afkomt, weet jij te allen tijde helikopterview te houden, de juiste prioriteiten te stellen en een gesprekspartner te zijn voor zowel de interne als de externe klant? Heb je affiniteit met IT en een oog voor commerciële kansen? Dan zijn we op zoek naar jou!
EINDHOVENProductmanager
Neem jij graag initiatief, ben jij commercieel en in staat kansen om te bouwen in concrete business? Heb jij werkervaring op het gebied van Productmanagement en affiniteit met IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Afgerond
AALST, BESpontane Sollicitatie Copaco
EINDHOVEN/NIJMEGEN, NLOpen Sollicitatie Copaco
Open Sollicitatie

Powered by ez2xs