Zoeken:
Actuele vacatures
Brand Marketeer
Wij hebben een fantastische uitdaging voor jou als ambitieuze Marketeer! Jij bent in een dynamische functie op je best en niet bang om de regie te nemen. Je vindt het een geweldige uitdaging onze propositie verder te laten groeien binnen een aantal merken die wij voeren en je kunt de juiste vertaling maken richting onze markt.
Callcenter Agent t.b.v. de Belgische IT markt
Wil jij met jouw klantgerichtheid, prettige persoonlijkheid en energie het visitekaartje van Copaco zijn? Ben je communicatief sterk, beschik je over de nodige portie lef, wil je zowel zelfstandig als in teamverband de klanten set van Copaco verder binden en uitbreiden? Ben je ook nog eens woonachtig in de grensstreek Nederland/België? Lees dan snel verder!
Junior Recruiter
Move over Sherlock! Met jouw speur-skills vind jij als Junior Recruiter namelijk het nieuwe Copaco-talent nog vóór dat je ‘talent-aquisition-specialist’ hebt kunnen uitspreken.
EINDHOVENJuridisch Administratief Medewerker
Uitdagende en verantwoordelijke functie in een professioneel team en modern kantoor
RotterdamP&O Consultant
Unieke kans om de regie te voeren over P&O vraagstukken voor diverse klanten, met een team van collega P&O specialisten en generalisten binnen handbereik.
NijmegenProductmanager Digitotaal
Kom je net van school en neem jij graag initiatief, ben jij commercieel en in staat kansen om te bouwen in concrete business?
NijmegenLogistiek Data Analist
EINDHOVENOffice 365 Support Engineer
EINDHOVENTechnical Application Manager
Toe aan een uitdagende volgende stap in jouw carrière? Heb jij ervaring met databases en wil jij graag dé management-informatie specialist binnen onze organisatie zijn? Ben jij kritisch, heb jij oog voor verbeteringen en denk jij out-of-the-box? Dan ben jij de nieuwe Technical Application Manager voor Copaco!
Administratief Productmanager
Ben jij de kritische, nauwkeurige en collegiale Administratief Productmanager die zich bezig gaat houden met inkoop, orderverwerking en datamanagement? Weet jij met jouw zelf startend vermogen, PC vaardigheid en organisatietalent te zorgen voor een zo foutloos en optimaal mogelijk administratief proces en heb je ook nog eens minimaal MBO niveau? Dan zoekt Copaco jou!
Productmanager Cloud
Durf jij de uitdaging aan? Wil je meewerken aan de verdere uitbouw en groei van het Cloud portfolio binnen de afdeling Software Solutions Group? Wil jij jezelf ontwikkelen in een dynamisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou!
EINDHOVENSAP Application Manager
EindhovenICT Trainee
EindhovenRecruiter
Afwisselende en uitdagende Recruitersfunctie waarin onze klanten worden geholpen en geadviseerd in de W&S prestaties
System Engineer Cloud
Gelderland/OverijsselCommercieel Manager
EINDHOVENDeveloper 2tCloud
Teamleider Marketing
Heb jij ervaring als leidinggevende op een Marketing afdeling? Lijkt het jou een fantastische uitdaging om ons Marketing team naar een volgend level te begeleiden? Lees dan snel verder!
Salesmanager Team Corporate Accounts B2B
Bouw jij graag samen met je team aan sterke relaties met onze topklanten? Kun jij inspireren tot meer omzet? Heb jij ervaring als Salesmanager in de ICT-branche? Bij ons krijg je de kans om hét salesgezicht van Copaco te zijn. Lijkt je dat een mooie uitdaging? Lees dan snel verder!
Accountmanager
Wanneer er ‘nee’ verkocht wordt begint voor jou de uitdaging. Door jouw drive, enthousiasme en niet te stoppen mentaliteit behaal je de gewenste resultaten en weet je ook nog eens je collega’s te prikkelen en te motiveren. Herken jij jezelf in dit profiel? Snel verder lezen!
EINDHOVENInside Sales
Komt jouw talent naar voren wanneer de druk hoog is en er veel op je afkomt, weet jij te allen tijde helikopterview te houden, de juiste prioriteiten te stellen en een gesprekspartner te zijn voor zowel de interne als de externe klant? Heb je affiniteit met IT en een oog voor commerciële kansen? Dan zijn we op zoek naar jou!
EINDHOVENProductmanager
Neem jij graag initiatief, ben jij commercieel en in staat kansen om te bouwen in concrete business? Heb jij werkervaring op het gebied van Productmanagement en affiniteit met IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Pre-sales Consultant
Ben jij een expert op het gebied van Security en Networking en weet jij met deze technische bagage tot de kern van het probleem te komen? Ben je in staat om vanuit daar dé oplossing te bieden aan de klant en heb jij de passie en ambitie om een leidende rol te spelen op het gebied van Security en Networking? Dan zijn wij op zoek naar jou!
EINDHOVENTechnical Consultant Storage
AALST, BESpontane Sollicitatie Copaco
EINDHOVEN/NIJMEGEN, NLOpen Sollicitatie Copaco
Afgerond
EindhovenAccountmanager Cloud Services

Powered by ez2xs