Zoeken:
Actuele vacatures
EINDHOVENJuridisch Administratief Medewerker
's-HertogenboschTrainee Makelaar
Unieke kans bij een succesvol bedrijfsmakelaarskantoor, om als trainee alle kneepjes van het vak te leren en met jouw ondernemersdrift mee te bouwen aan verder succes.
EINDHOVENHR Manager
Heb jij solide HR ervaring, met focus op talent development van hoogopgeleide professionals in de zakelijke dienstverlening? Dan is dit de kans voor jou!
EINDHOVENMedewerker financiële administratie (MBO+, fulltime)
Uitdagende financieel administratieve job in een professionele omgeving. Heb je al enige jaren ervaring als financieel administratief medewerker en ben je toe aan je tweede carrièrestap? Lees dan snel verder!
MillFinancial controller
Uitdagende job voor een financial controller in een dynamische omgeving. Heb je al enige jaren ervaring als controller en ben je toe aan je tweede of derde carrièrestap? Lees dan snel verder!
MillGroup Controller
Uitdagende MT job voor een Group Controller die wil en kan bouwen en een team coachen in een dynamische omgeving.
Afgerond
Accountmanager
Wanneer er ‘nee’ verkocht wordt begint voor jou de uitdaging. Door jouw drive, enthousiasme en niet te stoppen mentaliteit behaal je de gewenste resultaten en weet je ook nog eens je collega’s te prikkelen en te motiveren. Herken jij jezelf in dit profiel? Snel verder lezen!
EINDHOVENInside Sales
Komt jouw talent naar voren wanneer de druk hoog is en er veel op je afkomt, weet jij te allen tijde helikopterview te houden, de juiste prioriteiten te stellen en een gesprekspartner te zijn voor zowel de interne als de externe klant? Heb je affiniteit met IT en een oog voor commerciële kansen? Dan zijn we op zoek naar jou!
EINDHOVENProductmanager
Neem jij graag initiatief, ben jij commercieel en in staat kansen om te bouwen in concrete business? Heb jij werkervaring op het gebied van Productmanagement en affiniteit met IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!
AALST, BESpontane Sollicitatie Copaco

Powered by ez2xs