Zoeken:
Actuele vacatures
Logistic Director
Ben jij een expert op het gebied van logistieke innovatie? Ben jij een volwaardig sparringpartner voor MT en directie? Ga je graag de uitdaging aan om de logistieke processen binnen Copaco verder te optimaliseren? Dan ben jij misschien wel de Logistic Director die wij zoeken!
Medewerker Aftersales Vendor Services
Ben jij secuur en nauwkeurig, kun jij gestructureerd werken, ben je vanuit jezelf betrokken en vaardig met de computer en daarbij behorende systemen? Lees dan snel verder!
Medewerker Aftersales
Ben jij secuur en nauwkeurig, kun jij gestructureerd werken, spreek je een goed woordje Vlaams en Frans en ben je vanuit jezelf betrokken en vaardig met de computer en daarbij behorende systemen? Lees dan snel verder!
AmsterdamMonteur Bliksembeveiliging West Nederland
Callcenter Agent voor de Belgische IT markt
Wil jij met jouw klantgerichtheid, prettige persoonlijkheid en energie het visitekaartje van Copaco zijn? Ben je communicatief sterk, beschik je over de nodige portie lef, wil je zowel zelfstandig als in teamverband de klanten set van Copaco verder binden en uitbreiden? Ben je ook nog eens woonachtig in de grensstreek Nederland/België? Lees dan snel verder!
EindhovenSalarisadministrateur
Ben jij analytisch en resultaatgericht ingesteld? En ben je bovenal zeer discreet in je werk? Dan ben je van harte welkom om met ons in gesprek te gaan voor de functie van salarisadministrateur. Vanwege de groei van onze organisatie, hebben wij behoefte om onze capaciteit op dit vlak uit te breiden.
Callcenter Agent
Wil jij met jouw klantgerichtheid, prettige persoonlijkheid en energie het visitekaartje van Copaco zijn? Ben je communicatief sterk, beschik je over de nodige portie lef, wil je zowel zelfstandig als in teamverband de klanten set van Copaco verder binden en uitbreiden? Ben je daarnaast ook nog eens op zoek naar een functie waarin eigen input gevraagd wordt en wil je werken in een team dat volop in ontwikkeling is? Lees dan snel verder!
Reachtruckchauffeur
Ben jij behendig en beschik je over ervaring als logistiek medewerker met de reachtruck? Vind je het geen probleem om in ploegendienst te werken en wil jij graag werken in een vooruitstrevende organisatie met een gestroomlijnd logistiek proces? Kom dan werken bij Copaco!
Logistiek Medewerker
Kom jij als Logistiek Medewerker in vaste dienst bij ICT Distributeur Copaco? Pak deze kans! Je komt te werken in het pas nieuwe distributiecentrum waar je bijdraagt aan een gestroomlijnd proces. Het is geen super zwaar tilwerk, maar je maakt op een dag wel de nodige meters. Ben je enthousiast? Snel verder lezen!
HELMONDCommercieel medewerker binnendienst
Ben jij die klantgedreven commerciële medewerker binnendienst met affiniteit in de interieurbranche? En krijg jij energie van het gedegen meebouwen aan groei? Dan zijn wij op zoek naar jou!
HELMONDCommerciële Binnendienst Medewerker Key Accounts
Ben jij een ondernemende klantgedreven salessupport professional en heb je affiniteit met de trendy interieurbranche? En krijg jij energie van het ontwikkelen van mooie partnerships met grote key accounts? Dan zijn wij op zoek naar jou!
EINDHOVENTechnical Storage Consultatnt
Als storage consultant bij Copaco werk je aan state-of-the-art systemen bij onze klanten. Met jouw uitgebreide kennis van HPE implementeer je systemen of breid ze uit en geef je op locatie trainingen. De projecten waaraan je gaat werken zijn uitdagend en divers.
EINDHOVENSenior Developer
Ben jij als Software Engineer toe aan een volgende stap? En vind je het leuk om de senior rol op je te nemen binnen een groeiend en dynamisch DevOps team? Kom dan eens kennismaken!
NijmegenConfiguration Engineer
Is ICT jouw passie en werk jij graag met je handen? Ben je absoluut niet op zoek naar een kantoorbaan en heb je ervaring met het installeren van zowel hardware als software? Dan is de functie van Configuration Engineer iets voor jou! Lees snel verder!
Inside Sales Yours
We zijn op zoek naar een Inside Sales voor de afdeling Yours op onze locatie in Eindhoven. Combineer jij sales met een sterke interesse in logistiek en ben je in staat om staande te blijven in hectische situaties zonder de commerciële kansen uit het oog te verliezen? Kom dan de afdeling Yours van Copaco versterken!
Brand Marketeer
Wij hebben een fantastische uitdaging voor jou als ambitieuze Marketeer! Jij bent in een dynamische functie op je best en niet bang om de regie te nemen. Je vindt het een geweldige uitdaging onze propositie verder te laten groeien binnen een aantal merken die wij voeren en je kunt de juiste vertaling maken richting onze markt.
Junior Recruiter
Move over Sherlock! Met jouw speur-skills vind jij als Junior Recruiter namelijk het nieuwe Copaco-talent nog vóór dat je ‘talent-aquisition-specialist’ hebt kunnen uitspreken.
EINDHOVENJuridisch Administratief Medewerker
Uitdagende en verantwoordelijke functie in een professioneel team en modern kantoor
NijmegenProductmanager Digitotaal
Kom je net van school en neem jij graag initiatief, ben jij commercieel en in staat kansen om te bouwen in concrete business?
NijmegenLogistiek Data Analist
EINDHOVENOffice 365 Support Engineer
EINDHOVENTechnical Application Manager
Toe aan een uitdagende volgende stap in jouw carrière? Heb jij ervaring met databases en wil jij graag dé management-informatie specialist binnen onze organisatie zijn? Ben jij kritisch, heb jij oog voor verbeteringen en denk jij out-of-the-box? Dan ben jij de nieuwe Technical Application Manager voor Copaco!
EindhovenICT Trainee
System Engineer Cloud
Teamleider Marketing
Heb jij ervaring als leidinggevende op een Marketing afdeling? Lijkt het jou een fantastische uitdaging om ons Marketing team naar een volgend level te begeleiden? Lees dan snel verder!
Salesmanager Team Corporate Accounts B2B
Bouw jij graag samen met je team aan sterke relaties met onze topklanten? Kun jij inspireren tot meer omzet? Heb jij ervaring als Salesmanager in de ICT-branche? Bij ons krijg je de kans om hét salesgezicht van Copaco te zijn. Lijkt je dat een mooie uitdaging? Lees dan snel verder!
Accountmanager
Wanneer er ‘nee’ verkocht wordt begint voor jou de uitdaging. Door jouw drive, enthousiasme en niet te stoppen mentaliteit behaal je de gewenste resultaten en weet je ook nog eens je collega’s te prikkelen en te motiveren. Herken jij jezelf in dit profiel? Snel verder lezen!
EINDHOVENInside Sales
Komt jouw talent naar voren wanneer de druk hoog is en er veel op je afkomt, weet jij te allen tijde helikopterview te houden, de juiste prioriteiten te stellen en een gesprekspartner te zijn voor zowel de interne als de externe klant? Heb je affiniteit met IT en een oog voor commerciële kansen? Dan zijn we op zoek naar jou!
EINDHOVENProductmanager
Neem jij graag initiatief, ben jij commercieel en in staat kansen om te bouwen in concrete business? Heb jij werkervaring op het gebied van Productmanagement en affiniteit met IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Pre-sales Consultant
Ben jij een expert op het gebied van Security en Networking en weet jij met deze technische bagage tot de kern van het probleem te komen? Ben je in staat om vanuit daar dé oplossing te bieden aan de klant en heb jij de passie en ambitie om een leidende rol te spelen op het gebied van Security en Networking? Dan zijn wij op zoek naar jou!
AALST, BESpontane Sollicitatie Copaco
EINDHOVEN/NIJMEGEN, NLOpen Sollicitatie Copaco
Afgerond
EindhovenAccountmanager Cloud Services

Powered by ez2xs