14-3468 - Spontane Sollicitatie Copaco

Locatie

AALST, BE

Inleiding

Bij Copaco waarderen we initiatief en enthousiasme. We verwelkomen dan ook altijd Spontane sollicitaties, vooral in commerciële functies. Stuur ons een CV en motivatiebrief, en wie weet ben jij wel onze volgende collega! Hieronder kun je meer lezen over Copaco als bedrijf en welke eigenschappen we zoeken in nieuwe medewerkers.

Copaco is een jonge, dynamische organisatie die mensen uitdaagt om zich te blijven ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Onze medewerkers zijn proactief, klantgericht, werken hard, en houden van een open sfeer. Collega’s bij Copaco werken in teams die gespecialiseerd zijn in diverse vakgebieden, maar krijgen ook elk een specifieke verantwoordelijkheid voor bijvoorbeeld een merk, een productgroep of een bepaalde dienst.

Functieomschrijving

Bij Copaco vragen we heel wat van je: gedrevenheid, proactiviteit en inzet. Daar staat tegenover dat wij je een open en prettige werksfeer aanbieden.

We geven je de mogelijkheid om jezelf te bewijzen en door te groeien. Bovendien bieden we je goede arbeidsvoorwaarden.

We vinden het belangrijk en zijn er trots op dat medewerkers zich thuis voelen in onze organisatie!

Profiel

Bij Copaco zoeken we mensen die uitdagingen durven aangaan. Medewerkers bij Copaco zijn mensen die resultaatgericht denken, klantgericht zijn, lef hebben en vooruit willen in hun carrière. Werken bij Copaco betekent dan ook dat je continu werkt aan je persoonlijke groei.

Om te starten bij Copaco, zijn de volgende 3 eigenschappen een plus:

 

Ben jij benieuwd of je past binnen Copaco of wil je meer informatie over de procedure dan neem contact op met één van onze recruiters.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs