Terug

15-3766 - Stagiair Inkoop Kinderkleding

Locatie

SCHIJNDEL

De BROVA Groep, waarvan de modeformules HoutBrox, Purdey en Duthler onderdeel uitmaken, is een vitaal modeconcern met 54 vestigingen en drie web shops. De winkels worden gefaciliteerd vanuit het servicekantoor in Schijndel, van waaruit inkoop, marketing, logistiek, Finance & Control, ICT en HRM georganiseerd worden. BROVA Groep wordt gekenmerkt door een hechte bedrijfscultuur. Medewerkers met ondernemerschap, kwaliteitsgevoel, betrokkenheid en klantgerichtheid krijgen bij ons volop de ruimte. Bij de BROVA Groep gaat lange termijn denken boven winstneming op korte termijn, waardoor continuïteit en toekomst van de onderneming voorop staan.

 

Voor onze afdeling Inkoop zijn wij per januari/februari 2016 op zoek naar een:

 

Stagiair Inkoop kinderkleding m/v

(fulltime, 38 uur)

 

Omschrijving van de functie:

 

Profiel

 

Wij bieden:

We bieden je een prettige werksfeer en een dynamische werkomgeving waarbinnen je je kunt ontplooien en ruimte is voor eigen initiatief. Je krijgt ruimte om opdrachten voor je opleiding uit te voeren, een stagevergoeding en korting bij al onze winkelformules.

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor het vervullen van deze stage? Vul dan het online sollicitatieformulier in op www.brova.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij onze afdeling Werving & Selectie via welkom@brova.nl of telefonisch via 073-5431520.

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug