18-4741 - Kosten Calculator

Uitdagende job voor een ervaren calculator die graag mee wil werken aan grote internationale projecten. Betekenisvol werk met impact en goede arbeidsvoorwaarden, wat wil je nog meer? Lees snel verder …

Locatie

Baarle-Nassau

Baarle-Nassau

De organisatie

LION is internationaal marktleider in de ontwikkeling en productie van zeer geavanceerde brand simulatie installaties, welke gebruikt worden voor trainingsdoeleinden over de hele wereld, door o.a. brandweerkorpsen, politie, defensie, bedrijfshulpverleningsorganisaties, petrochemie, offshore, luchthavens en industriële bedrijven. 

LION Nederland (voorheen Haagen) is van origine een familiebedrijf, wat de bedrijfscultuur nog steeds kenmerkt. Inmiddels onderdeel van de wereldwijde LION Group hebben ze nog meer slagkracht om grotere, internationale projecten te realiseren, die voldoen aan specifieke klantwensen.

Vanuit kantoor Baarle-Nassau, in Nederland werken ca 80 medewerkers aan het succes van LION, waarbij samenwerken, doen wat je belooft, continu leren, overtreffen van klantverwachtingen, innige klantrelaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

De functie van Kosten Calculator

Als kosten calculator (estimator) ben je verantwoordelijk voor de cijfermatige kant van grote (internationale) maatwerk projecten. Met adequate en efficiënte opzet van kosten calculaties zorg jij voor een correcte basis voor de offertes. Daarnaast zorg je voor kosten opzet van gestandaardiseerde objecten.

Waar ben je dagelijks mee bezig:

Jouw profiel

Je bent sterk cijfermatig onderlegd en krijgt er energie van om samen met een team mooie aanbiedingen voor onze klanten voor te bereiden, waarbij je verantwoordelijk bent voor het proces van a tot z. Je bent pro actief en hebt de communicatieve skills (ook in het Engels) om bij de juiste mensen binnen en buiten de organisatie de juiste informatie op te halen. Je bent stressbestendig en accuraat, ook wanneer de tijd dringt.

Daarnaast breng je mee:

Wat biedt LION?

Interesse om onze nieuwe Kosten Calculator te worden?

Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren met CV, middels de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Carien Goudsmits, senior recruiter van dpo2 i.o.v. LION, op 06-16517418.

LION heeft deze procedure uitbesteed aan dpo2. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Reageren

Klik hier om in te schrijven

Powered by ez2xs