19-4753 - Meewerkend teamleider productie en assemblage

Afwisselende job in een mooi Nederlands maakbedrijf. Ben jij een aanpakker, met ervaring in productie en/of assemblage en weet jij een team te motiveren? Lees dan snel verder!

Locatie

Krimpen aan den IJssel

Onze organisatie

Widek B.V. is een modern productie- en handelsbedrijf van fietsonderdelen. Onze producten worden gemaakt en verkocht over de hele wereld, voornamelijk in Europa. In een efficiënt georganiseerde productie faciliteit werken ca 45 medewerkers aan kwalitatief hoogwaardige producten, en is er daarnaast ook oog voor de mens.

Wat in 1936 begon als metaalwarenfabriek, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf dat producten van metaal, kunststof en textiel voor de fietsbranche produceert, zoals o.a. fietsbellen, snelbinders, handvatten en kinderzitjes. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar een meewerkend teamleider voor onze snelbinder afdeling. 

De functie van meewerkend teamleider

Als meewerkend teamleider zorg jij voor het reilen en zeilen van onze afdeling snelbinders, waar ca 10 medewerkers werken aan de productie en assemblage van snelbinders, op order voor diverse bekende fietsmerken. De snelbinders worden gevlochten, de metalen beugels en kunststof onderdelen machinaal geproduceerd en e.e.a. wordt vervolgens geassembleerd. Als teamleider schakel je met je collega’s van afdeling verkoop over orders en plan en coördineer je vervolgens de werkzaamheden, voortgang en kwaliteit om er voor te zorgen dat onze klanten op tijd hun producten ontvangen.

Jouw profiel

Je bent een echte aanpakker, flexibel en stressbestendig. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en weet zo je team te motiveren. Door je ervaring en organisatorisch inzicht weet je ook efficiency verbeteringen te bewerkstelligen. Je doet wat je belooft; voor je klanten, je team èn je collega’s.

Daarnaast breng je mee

Wij bieden:

Interesse? Ben jij de meewerkend teamleider die wij zoeken?

Dan zien we jouw CV met motivatie graag tegemoet! Solliciteer direct middels de knop op deze pagina. Als je nog vragen hebt, bel dan met onze recruiter Carien Goudsmits van dpo2 in opdracht van Widek, op 06-16517418. 

Widek heeft deze procedure uitbesteed aan dpo2. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs