19-4763 - HR medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HR Medewerker! Heb jij al wat ervaring met HR administratie en als eerste aanspreekpunt voor medewerkers, dan is hier een mooie job waar je jouw kwaliteiten optimaal kan benutten.

Locatie

Baarle-Nassau

Baarle Nassau

16-20 uur (4 dagen)

De organisatie

Lion is internationaal marktleider in de ontwikkeling en productie van zeer geavanceerde brand simulatie installaties, welke gebruikt worden voor trainingsdoeleinden over de hele wereld, door o.a. brandweerkorpsen, politie, defensie, bedrijfshulpverleningsorganisaties, petrochemie, offshore, luchthavens en industriële bedrijven. 

Lion Nederland (voorheen Haagen) is van origine een familiebedrijf, wat de bedrijfscultuur nog steeds kenmerkt. Inmiddels onderdeel van de wereldwijde Lion Group hebben ze nog meer slagkracht om grotere, internationale projecten te realiseren, die voldoen aan specifieke klantwensen.

Vanuit kantoor Baarle Nassau, in Nederland werken ca 80 medewerkers aan het succes van Lion, waarbij samenwerken, doen wat je belooft, continu leren, overtreffen van klantverwachtingen, innige klantrelaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

De functie van HR medewerker

Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van betrouwbare en kwalitatieve HR service, door het  administratief op orde houden van onze HR-processen, inclusief alle sub-processen betreffende in- en uit- diensttredingen. Bovendien ben je eerste aanspreekpunt voor medewerkers met vragen betreffende arbeidsvoorwaarden en personeelsregelingen. Waar nodig speel je vragen door naar de HR director en stemt voortdurend af om HR procedures aan te laten sluiten bij de organisatie.

Waar ben je dagelijks mee bezig:

Jouw profiel

 Wat biedt Lion?

Interesse om onze nieuwe HR medewerker te worden?

Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren met CV, middels de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Carien Goudsmits, senior recruiter van dpo2 i.o.v. Haagen, op 06-16517418.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs