Terug

19-4765 - Service technician

Zelfstandige, veelzijdige service functie in binnen- en buitenland

Locatie

Baarle-Nassau

Standplaats Baarle Nassau, reizen naar projecten

Veelzijdige functie, waarin je verantwoordelijk bent voor het verhelpen van storingen en het onderhoud aan brandtrainingsinstallaties. Heb je 2 rechterhanden, werk je graag zelfstandig en ben je flexibel om te reizen, lees dan snel verder!

De organisatie

LION is internationaal marktleider in de ontwikkeling en productie van zeer geavanceerde brand simulatie installaties, welke gebruikt worden voor trainingsdoeleinden over de hele wereld, door o.a. brandweerkorpsen, politie, defensie, bedrijfshulpverleningsorganisaties, petrochemie, offshore, luchthavens en industriële bedrijven. 

LION Nederland (voorheen Haagen) is van origine een familiebedrijf, wat de bedrijfscultuur nog steeds kenmerkt. Inmiddels onderdeel van de wereldwijde LION Group hebben ze nog meer slagkracht om grotere, internationale projecten te realiseren, die voldoen aan specifieke klantwensen.

Vanuit kantoor Baarle Nassau, in Nederland werken ca 80 medewerkers aan het succes van LION, waarbij samenwerken, doen wat je belooft, continu leren, overtreffen van klantverwachtingen, innige klantrelaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

De functie van Service Technician

Als service technician ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het onderhoud van onze producten. Je voert uit, analyseert en coördineert de opdrachten. Je werkt o.a. aan digitale trainingssystemen, rookgeneratoren, diverse elektronische trainingsmiddelen en Live-Fire training systemen. Onze klanten zitten over de hele wereld, wat inhoudt dat je zo’n 30%/40% van je werkzaamheden in het buitenland verricht. Je primaire werklocatie is Baarle-Nassau.

In deze veelzijdige functie werk je klantgericht. Je onderzoekt de wensen en behoeften van de klant en handelt hiernaar. Verbale en non-verbale communicatie zijn daarbij van belang om ideeën en meningen goed over te brengen, zowel naar klanten en opdrachtgevers als intern naar de Field Service Leader, aan wie je rapporteert.

Waar ben je dagelijks mee bezig:

 Jouw profiel:

Wat biedt LION?

Interesse om onze nieuwe service technician te worden?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren met CV, middels de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Carien Goudsmits, senior recruiter van dpo2 i.o.v. LION, op 06-16517418.

LION heeft deze procedure uitbesteed aan dpo2. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug