19-4780 - Junior HR / P&O Regisseur

Voor een klant die gevestigd is in het centrum van Eindhoven en landelijk actief is in de bouw, zoeken we een Junior P&O/HR Regisseur die het HR team dat namens Dpo2 actief is bij deze klant verder wil versterken.

Locatie

Eindhoven

Voor een klant die gevestigd is in het centrum van Eindhoven en landelijk actief is in de bouw, zoeken we een Junior P&O/HR Regisseur die het HR team dat namens Dpo2 actief is bij deze klant verder wil versterken. Wegens groei en verdere professionalisering gaan we namelijk uitbreiden op de P&O/HR afdeling. We zoeken iemand die aan het begin van zijn of haar loopbaan staat, zich met diverse P&O/HR vraagstukken bezig wil gaan houden en ondersteuning gaat bieden aan twee P&O/HR collega’s van Dpo2. Dit doe je 32 uur in de week bij een vaste klant, de overige 8 uur (mits je fulltime gaat werken) kun je vanuit Dpo2 op andere projecten worden ingezet.

Klinkt goed! Hoe ziet de functie van de Junior P&O Regisseur eruit?

Namens Dpo2 werk je bij de klant op de P&O/HR afdeling en draag je bij aan de uitvoer en verdere ontwikkeling van het P&O/HR beleid. Centrale thema’s zijn onder andere de in- door- en uitstroom van personeel, juiste toepassing van de CAO, arbeidsvoorwaarden, personeelsadministratie, verzuim, arbeidswetgeving en recruitmentondersteuning. Je werkt nauw samen met de directe collega’s en fungeert als vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden.

Op dit moment werken er twee P&O/HR Regisseurs van Dpo2 bij de betreffende klant en jij gaat het team compleet maken.

Ik ben enthousiast! Wat voor persoon zoeken jullie?

Iemand die het leuk vindt om met verschillende P&O/HR onderwerpen bezig te zijn. Je wilt jezelf verder ontwikkelen, staat sterk in je schoenen en zoekt een organisatie waar een informele cultuur heerst maar wel hard en professioneel gewerkt wordt. Je bent zelfstandig, werkt nauwkeurig, pakt zaken snel op, communicatief vaardig en neemt graag initiatief.

Tot slot heb je de opleiding P&O of HRM succesvol afgerond op HBO niveau en ben je tenminste 32 uur per week beschikbaar.

Ik voldoe hieraan! Maar wat heeft dpo2 mij te bieden?

Een werkomgeving met een gepassioneerd team, een prettige werksfeer en specialistische Regisseurs & Ondernemers op alle P&O/HR vakgebieden waarin jij je volop kunt ontwikkelen. Je komt in aanmerking voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Dpo2

Dpo2 is een organisatie die zich bezighoudt met het optimaal inrichten en uitvoeren van totale P&O Bedrijfsvoering voor haar klanten; van strategische vraagstukken tot en met de uitvoering van de salarisadministratie. Dpo2 gaat verder dan advies, en biedt klanten totaaloplossingen!

De adviseurs van Dpo2 zijn Regisseurs die in samenspraak met de klant de regie voeren over de P&O vraagstukken van de klant, om zo te zorgen voor continuïteit en verhoging van de kwaliteit van de P&O dienstverlening. Of hij/zij dit zelf uitvoert of regisseert dat één van onze specialistische onderdelen het vraagstuk oplost, is aan de regisseur.

Meer weten?

Mocht je nog wat meer toelichting willen dan geef ik uiteraard graag wat meer uitleg over deze functie. Neem contact op met Rik Evers via 06-53267499. Direct solliciteren is uiteraard ook perfect. Je hoort z.s.m. iets van ons!

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs