19-4781 - Recruitment Regisseur

Actief searchen, kandidaten intaken, bezig zijn met arbeidsmarktcommunicatie, werken met een professioneel en up to date ATS systeem, vacatures schrijven, publiceren en beheren. Gaat jouw Recruiter hart nu al sneller kloppen en wil jij je verder ontwikkelen in de wereld van recruitment?

Locatie

Eindhoven

Actief searchen, kandidaten intaken, bezig zijn met arbeidsmarktcommunicatie, werken met een professioneel en up to date ATS systeem, vacatures schrijven, publiceren en beheren. Gaat jouw Recruiter hart nu al sneller kloppen en wil jij je verder ontwikkelen in de wereld van recruitment? Dan hebben we een mooie vacature bij een dito organisatie voor jou!

Klinkt goed! Hoe ziet de functie van de Junior Recruitment Regisseur bij dpo2 eruit?

Het recruitmentteam van Dpo2 voert opdrachten uit voor meerdere klanten in diverse sectoren. In deze rol ga je jezelf bezighouden met allerlei activiteiten op het gebied van recruitment. Zo ga je searchen naar kandidaten, benader je ze en verzorg je de telefonische intake. Schrijf je vacatures, plaats je ze op de juiste mediakanalen, check je regelmatig de binnengekomen sollicitaties en beheer je de vacature. Ook het bezig zijn met arbeidsmarktcommunicatie maakt onderdeel uit van de functie en je biedt ondersteuning bij sales activiteiten. Een afwisselende job dus, waarin het belangrijk is dat je het werk ziet liggen en dit met veel passie doet.

Je werkt nauw samen met je collega’s zodat je alle informatie paraat hebt in het zoeken en triggeren van de juiste kandidaat. Je gaat veel andere bedrijven leren kennen en snel kunnen schakelen is een vereiste in deze job.

Ik ben enthousiast! Wat voor persoon zoeken jullie?

Iemand die zichzelf verder wil ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak, afwisseling prettig vindt en passie heeft voor recruitment. Je komt te werken in een informele organisatie waar je grotendeels zelf verantwoordelijk bent voor het werk wat je doet. Dat is wat Dpo2 ondernemend maakt en waar de term Regisseur voor staat. Dit vraagt dat je een echte zelfstarter bent, zelfstandig te werk gaat maar ook op tijd aan de bel trekt als je wilt overleggen of sparren. Je vindt het leuk om met en voor verschillende klanten en stakeholders te werken. Ideaal gezien heb je hiervoor een relevante HBO opleiding afgerond. Ons kantoor zit in Eindhoven, de meeste van onze klanten bevinden zich in Noord-Brabant. Tot slot ben je minimaal 32 uur beschikbaar.

Ik voldoe hieraan! Maar wat heeft dpo2 mij te bieden?

Een werkomgeving met een gepassioneerd team, een prettige werksfeer en specialistische Regisseurs & Ondernemers op alle P&O vakgebieden waarin jij je volop kunt ontwikkelen. Je komt in aanmerking voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Dpo2

Dpo2 is een organisatie die zich bezighoudt met het optimaal inrichten en uitvoeren van totale P&O Bedrijfsvoering voor haar klanten; van strategische vraagstukken tot en met de uitvoering van de salarisadministratie. Dpo2 gaat verder dan advies, en biedt klanten totaaloplossingen!

De adviseurs van Dpo2 zijn regisseursdie in samenspraak met de klant de regie voeren over de P&O vraagstukken van de klant, om zo te zorgen voor continuïteit en verhoging van de kwaliteit van de P&O dienstverlening. Of hij/zij dit zelf uitvoert of regisseert dat één van onze specialistische onderdelen het vraagstuk oplost, is aan de regisseur.

Meer weten?

Mocht je nog wat meer toelichting willen dan geef ik uiteraard graag wat meer uitleg over de functie en de organisatie. Neem contact op met Rik Evers via 06-53267499. Direct solliciteren is uiteraard ook perfect. Je hoort z.s.m. iets van ons!

Tags: Recruiter, Recruitment, HR, Search.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs