19-4793 - Supply Chain Planner

Dynamische technisch, logistieke functie, waarin je de schakel bent tussen sales en operations in Nederland en productie in de USA. Kun jij het hoofd koel houden en overzicht bewaren in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder.

Locatie

Baarle-Nassau

De organisatie

LION is internationaal marktleider in de ontwikkeling en productie van zeer geavanceerde brand simulatie installaties, welke gebruikt worden voor trainingsdoeleinden over de hele wereld, door o.a. brandweerkorpsen, politie, defensie, bedrijfshulpverleningsorganisaties, petrochemie, offshore, luchthavens en industriële bedrijven. 

LION Nederland (voorheen Haagen) is van origine een familiebedrijf, wat de bedrijfscultuur nog steeds kenmerkt. Inmiddels zijn ze onderdeel van de wereldwijde LION Group en hebben ze nog meer slagkracht om grotere, internationale projecten te realiseren, die voldoen aan specifieke klantwensen.

Vanuit kantoor Baarle Nassau, in Nederland werken ca 80 medewerkers aan het succes van LION, waarbij samenwerken, doen wat je belooft, continu leren, overtreffen van klantverwachtingen, innige klantrelaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

De functie van Supply Chain Planner

De Supply Chain Planner is verantwoordelijk voor de (middellange) termijn planning van de Fire Training Products. Je stemt daarbij de vraag vanuit sales (in Nederland) af met operations (in Nederland) en productie (in USA) en zorgt voor een langere termijn forecast en daarop gebaseerde vraag naar de productieplanning. Je doet verbetervoorstellen met betrekking tot werkmethodes en efficiënte werkvoorbereiding en draagt zorg voor de implementatie hiervan. In deze functie rapporteer je aan de Operations & Manufacturing Manager en ben je onderdeel van het Fire Training Products Operations Team.

Waar je dagelijks mee bezig bent

Jouw profiel:

Je bent sterk klantgericht en hebt servicebereidheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.  Je bent pro-actief, resultaatgericht en anticipeert op onverwachte zaken en stelt waar nodig je planning daarop bij. Je bent een echte teamplayer, met goede communicatie skills die zijn ideeën duidelijk weet over te brengen. Je bent flexibel, maar weet ook het hoofd koel te houden onder druk.

Wat biedt LION?

Interesse om onze nieuwe Supply Chain Planner te worden?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren met CV en motivatie, middels de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Carien Goudsmits, senior recruiter van dpo2 i.o.v. LION, op 06-16517418.

LION heeft deze procedure uitbesteed aan dpo2. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Reageren

Klik hier om in te schrijven

Powered by ez2xs