19-4795 - Engineer Electrical

Uitdagende job in een multidisciplinair team, waar je met innovatieve technologische ontwikkelingen bijdraagt aan de verbetering van brandbestrijding wereldwijd. Dus wil jij je technische capaciteiten graag inzetten voor betekenisvol werk, met impact, lees dan snel verder.

Locatie

Baarle-Nassau

Electrical Engineer

Baarle-Nassau

De organisatie

Lion is internationaal marktleider in de ontwikkeling en productie van zeer geavanceerde brand simulatie installaties, welke gebruikt worden voor trainingsdoeleinden over de hele wereld, door o.a. brandweerkorpsen, politie, defensie, bedrijfshulpverleningsorganisaties, petrochemie, offshore, luchthavens en industriële bedrijven. 

Lion Nederland (voorheen Haagen) is van origine een familiebedrijf, wat de bedrijfscultuur nog steeds kenmerkt. Inmiddels onderdeel van de wereldwijde Lion Group hebben ze nog meer slagkracht om grotere, internationale projecten te realiseren, die voldoen aan specifieke klantwensen.

Vanuit kantoor Baarle Nassau, in Nederland werken ca 80 medewerkers aan het succes van Lion, waarbij samenwerken, doen wat je belooft, continu leren, overtreffen van klantverwachtingen, innige klantrelaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

De functie van Electrical Engineer

Als Electrical Engineer ben je de spil tussen opdracht en uitvoering en lever je een belangrijke bijdrage aan het projectresultaat. Je maakt de elektrotechnische berekeningen en werkt tekeningen en materiaalspecificaties uit. Je houdt jezelf bezig met het opzetten en uitwerken van ontwerpen met bijbehorende berekeningen ten behoeve van specifieke elektrotechnische installaties van diverse projecten.

Waar ben je dagelijks mee bezig:

Jouw profiel

Je hebt passie voor techniek en wordt enthousiast van grote technische projecten. Je bent niet vies van hard werken en eigenwijs genoeg om verbeteringen te bewerkstelligen.

Daarnaast breng je mee:

Wat biedt Lion?

Interesse om onze nieuwe Engineer Electrical te worden?

Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren met CV, middels de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Carien Goudsmits, senior recruiter van dpo2 i.o.v. Lion, op 06-16517418.

Reageren

Klik hier om in te schrijven

Powered by ez2xs