19-4798 - Lead Engineer Installation

Wil jij je technische en leidinggevende capaciteiten graag inzetten voor betekenisvol werk, met impact, lees dan snel verder.

Locatie

Baarle-Nassau

De organisatie

LION is internationaal marktleider in de ontwikkeling en productie van zeer geavanceerde brand simulatie installaties, welke gebruikt worden voor trainingsdoeleinden over de hele wereld, door o.a. brandweerkorpsen, politie, defensie, bedrijfshulpverleningsorganisaties, petrochemie, offshore, luchthavens en industriële bedrijven. 

LION Nederland (voorheen Haagen) is van origine een familiebedrijf, wat de bedrijfscultuur nog steeds kenmerkt. Inmiddels onderdeel van de wereldwijde LION Group hebben ze nog meer slagkracht om grotere, internationale projecten te realiseren, die voldoen aan specifieke klantwensen.

Vanuit kantoor Baarle-Nassau, in Nederland werken ca 80 medewerkers aan het succes van LION, waarbij samenwerken, doen wat je belooft, continu leren, overtreffen van klantverwachtingen, innige klantrelaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

 

De functie van Lead Engineer Installation

Je fungeert als project engineer bij verschillende projecten, wat betekent dat de kennis over andere disciplines, zoals constructie en electra een vereiste is. Je rapporteert aan de engineering manager en geeft zelf sturing en begeleiding aan de engineers installation.

Waar ben je dagelijks mee bezig:

Jouw profiel

Je bent creatief en innovatief. Je bent pro-actief en kunt goed zelfstandig werken. Je bent klantgericht, zowel intern als extern en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je weet ook anderen te motiveren en inspireren. Je weet de juiste prioriteiten te stellen, ook binnen een dynamische omgeving. Je werkt graag planmatig, met deadlines, waarbij je snel kan schakelen om de gewenste resultaten te bereiken.

Daarnaast breng je mee:

Wat biedt LION?

Interesse om onze nieuwe Lead Engineer Installation te worden?

Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren met CV, middels de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Carien Goudsmits, senior recruiter van dpo2 i.o.v. LION, op 06-16517418.

LION heeft deze procedure uitbesteed aan dpo2. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Reageren

Klik hier om in te schrijven

Powered by ez2xs