Terug

19-4819 - Marketing Event Coördinator

Mooie uitdaging voor een event coördinator om van concept tot uitvoering aan de slag te gaan bij een internationaal bedrijf. Ben jij een echte aanpakker die meerdere ballen in de lucht kan houden? Lees dan snel verder!

Locatie

Baarle-Nassau

De organisatie

LION is internationaal marktleider in de ontwikkeling en productie van zeer geavanceerde brand simulatie installaties, welke gebruikt worden voor trainingsdoeleinden over de hele wereld, door o.a. brandweerkorpsen, politie, defensie, bedrijfshulpverleningsorganisaties, petrochemie, offshore, luchthavens en industriële bedrijven.  

LION Nederland (voorheen Haagen) is van origine een familiebedrijf, wat de bedrijfscultuur nog steeds kenmerkt. Inmiddels onderdeel van de wereldwijde LION Group hebben ze nog meer slagkracht om grotere, internationale projecten te realiseren, die voldoen aan specifieke klantwensen.

Vanuit kantoor Baarle Nassau, in Nederland werken ca 80 medewerkers aan het succes van LION, waarbij samenwerken, doen wat je belooft, continu leren, overtreffen van klantverwachtingen, innige klantrelaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

De functie van Marketing Event Coördinator 

Als Marketing Event Coördinator ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de bekendheid met en verkoop van LION producten en diensten, middels diverse evenementen, beurzen en conferenties. Je plant en voert de LION evenementen agenda uit en spart met management over evenement strategieën voor zowel onze directe alsook indirecte (dealer) markten. 

Waar ben je dagelijks mee bezig:

Jouw profiel:

Je bent een echte aanpakker, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en er energie van krijgt om eigen ideeën ook te kunnen realiseren. Je bent flexibel en beschikbaar om tot ca 20% van je tijd te reizen naar evenementen en daar vervolgens ook mee op te bouwen en coördineren.

Daarnaast breng je mee:

Wat biedt LION?

Interesse om onze nieuwe Marketing Event Coördinator te worden?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren met CV, middels de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Carien Goudsmits, senior recruiter van dpo2 i.o.v. LION, op 06-16517418.

LION heeft deze procedure uitbesteed aan dpo2. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug