19-4820 - P&O Regisseurs

Dpo2 groeit door en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar P&O regisseurs en junior P&O regisseurs voor zowel de regio Brabant als Rotterdam/Den Haag

Locatie

Eindhoven

Vacatures (Junior) P&O Regisseurs

Dpo2 groeit door en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar P&O regisseurs en junior P&O regisseurs voor zowel de regio Brabant als Rotterdam/Den Haag. Als P&O regisseur ga je namens dpo2 aan de slag bij verschillende klanten en schakel je continu in jouw rol als adviseur, initiatiefnemer, implementator en uitvoerder op het gebied van P&O beleid en processen.

Klinkt goed! Hoe ziet de functie van de P&O Regisseur eruit?

Namens dpo2 werk je voor en bij klanten en draag je bij aan de uitvoer en verdere ontwikkeling van de P&O bedrijfsvoering. Dit doe je niet als consultant op afstand maar als betrokken adviseur en verlengstuk van de klant zelf en neem je verantwoordelijkheid. Je treedt op als gesprekspartner, gevraagd en ongevraagd, voor management en werknemers in alle aspecten van het P&O beleid. Je regisseert oplossingen voor de vragen van je klanten door behalve je eigen kennis & kunde ook de specialismen van je collega-regisseurs in te zetten op de momenten dat dat nodig is.

Ik ben enthousiast! Wat voor persoon zoeken jullie?

Iemand die het leuk vindt om met verschillende P&O onderwerpen bij verschillende klanten bezig te zijn. Je bent daadkrachtig, zelfstandig en resultaatgericht. Je hebt het lef om zelf initiatief te nemen, durft vernieuwend te zijn en je kunt zaken echt afmaken. We zoeken een collega met passie voor het vak en een ‘doen’ mentaliteit.  Je hebt de ambitie om impact te hebben en zichtbaar te zijn.

Tot slot heb je de opleiding P&O of HRM succesvol afgerond op minimaal HBO niveau en ben je tenminste 28 uur per week beschikbaar. Je hebt kennis van en affiniteit met P&O-systemen. en minimaal 4 jaar werkervaring als P&O-er. Als je solliciteert als junior P&O regisseur is wat werkervaring gewenst maar geen vereiste.

Ik voldoe hieraan! Maar wat heeft dpo2 mij te bieden?

Een afwisselende werkomgeving met een informeel en gepassioneerd team, een prettige werksfeer en specialistische collega-regisseurs op alle P&O vakgebieden. Bij dpo2 staat kennisontwikkeling en leren van elkaar voorop. Er bestaan volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als generalist, maar ook als specialist. Juist de combinatie van werken voor diverse klanten en hierbij voor langere tijd betrokken te zijn, geeft een extra impuls aan je ontwikkeling.  Uiteraard kom je in aanmerking voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over dpo2

Dpo2  houdt zich bezig met het optimaal inrichten en uitvoeren van de totale P&O bedrijfsvoering voor haar klanten; van strategische vraagstukken tot en met de operationele uitvoering van het P&O beleid. De adviseurs van dpo2 zijn regisseurs die in samenspraak met de klant de regie voeren en overzicht houden over alle P&O vraagstukken van de klant, om zo te zorgen voor continuïteit en verhoging van de kwaliteit van de P&O bedrijfsvoering en dienstverlening.

Meer weten?

Neem een kijkje op onze website www.dpo2.nl. Mocht je meer toelichting willen, neem dan contact op met Anne Luteijn (sr. P&O regisseur) via 088-2014201. Direct solliciteren is uiteraard ook perfect.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

 

Reageren

Klik hier om in te schrijven

Powered by ez2xs