13-0031 - Manager Finance - Perfect Group (afgerond)

Locatie

Amsterdam

Inleiding

De Perfect Group biedt diensten aan (internationale) business professionals die voor korte of langere tijd een geschikte, kwalitatief hoogstaande huur- of koopwoning behoeven binnen Nederland en daarbuiten.

Perfect Group kent de volgende onderdelen: Perfect Housing, Perfect Visit, Perfect Real Estate en Perfect Financials. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam is de Perfect Group ook gevestigd in Den Haag en Rotterdam.

Perfect Housing en Perfect Visit richten zich op de begeleiding van (internationale) cliënten en zorgen voor een ideale match tussen de woonwens van de (internationale) klanten en het uitgebreide huurwoningenbestand.

Perfect Real Estate richt zich op het verwerven van onroerend goed in eigendom.

Perfect Financials verzorgt de bijbehorende financiële ondersteuning.

Voor meer informatie over de Perfect Group en haar dochterondernemingen kijk op www.perfectgroup.com.

Functieomschrijving

Wij zoeken een ervaren, hands-on Manager Finance (gestationeerd in Amsterdam), die leiding geeft aan de afdeling Finance (momenteel één persoon), die goed contact onderhoudt met het Management Team, Sales Team en andere collega’s. Contacten met externe partijen zoals businesspartners, klanten, de banken, de accountant en de belastingdienst vormen ook een wezenlijk onderdeel van de functie.

De financiële registratie van kas, bank, verkoop, inkoop wordt door de administratie in Amsterdam uitgevoerd. De salarisadministratie wordt door het accountantskantoor verzorgd. Managementrapportages worden door de Manager Finance opgesteld. Hij/zij is verantwoordelijk voor:

Profiel

Het betreft een full time functie (40 uur/week), op termijn wellicht 32 uur/week mogelijk.

Meer

Een uitgebreide profielschets kunt u hieronder downloaden.

De voorselectie vindt zo mogelijk plaats voor 16 februari; de eindselectie vindt zo mogelijk plaats vóór 1 maart.

Stuur uw CV en motivatiebrief vóór 13 februari via de onderstaande link aan drs. Wilbert de Kroon, directeur Diemen & Van Gestel..

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug