13-0056 - Hoofd Leerhuis - Stichting Philadelphia Zorg (afgerond)

Locatie

Amersfoort

Inleiding

Stichting Philadelphia Zorg is een landelijke netwerkorganisatie met ruim 7.600 medewerkers die in en vanuit circa 700 locaties ondersteuning bieden aan ruim 7.800 cliënten in de gehandicaptenzorg. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen.

Philadelphia wil zich de komende jaren ontwikkelen tot een toonaangevende zorgaanbieder in Nederland. Een zorgorganisatie waar cliënten professionele zorg en ondersteuning ontvangen. Maar ook een zorgaanbieder die bekend staat om zijn warmte én plezier. Deze ontwikkeling wil Philadelphia waarmaken in een steeds guurder wordend economisch klimaat. Welzijn, het stimuleren van zelfredzaamheid en inzetten op een minimale zorgvraag zijn meer leidend geworden.

Philadelphia wil een professioneel lerende organisatie zijn. Het Philadelphia Leerhuis, tot stand gekomen in 2012, helpt de organisatie om deze ambitie te realiseren. Het Leerhuis biedt een diversiteit aan cursussen en trainingen en zorgt voor structuur en eenduidigheid van het aanbod. Gelet op de omvang van de organisatie en de veelheid aan behoeften en verzoeken op het gebied van opleiding en ontwikkeling, heeft het Leerhuis de centrale regie op het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Dit vereist veel van het vermogen van het Leerhuis om met gezag te acteren binnen het krachtenveld van de Philadelphia organisatie. Het gaat tenslotte om vele miljoenen euro’s aan opleidingsbudget voor de totale organisatie die effectief en efficiënt besteed dienen te worden.

Functieomschrijving

Profiel

Natuurlijk gezag – structuur – resultaat – verbindend

U heeft het doorzettingsvermogen en ondernemende karakter dat nodig is om het Leerhuis verder te positioneren binnen en buiten de organisatie.

U heeft natuurlijk gezag, werkt verbindend, toont initiatief, werkt structurerend, bent resultaatgericht en een teamspeler. Ervaring binnen de zorgsector is een pré.

Meer

Philadelphia biedt

Een uitdagende functie in een dynamische omgeving en de mogelijkheid deze positie samen met de directeur HR te ontwikkelen en verstevigen. Het betreft een landelijke functie waarvan de standplaats ons hoofdkantoor in Amersfoort is.

Maximaal bruto jaarsalaris op fulltime basis ca. € 83.000 (inclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering; max. FWG 70).

Een fulltime aanstelling betreft 36 uur per week. Philadelphia kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug