14-0102 - Manager Bedrijfsvoering - TBV Wonen (afgerond)

Locatie

Tilburg

Inleiding

TBV Wonen is een Tilburgse woningcorporatie met een bezit van ruim 7000 woningen. Het aanbieden van betaalbare en kwalitatief goede woningen is de kerntaak. Specifieke aandacht gaat hierbij uit naar ouderen, gehandicapten en anderen die zorg en aandacht vragen. Leefbaarheid, veiligheid, zorg en welzijn staan daarbij voorop. Alle zaken in en rondom de woning zijn in acht specifieke woongebieden georganiseerd.

Met bijna 90 betrokken collega’s wordt gericht gewerkt aan het verbeteren van het woonplezier van de 7.000 huurders. Samenwerken wordt gezien als voorwaarde om tot resultaat te komen. Professioneel kritisch kunnen zijn én plezierig werken zijn nodig om de klant de aandacht te geven die nodig is. Daar staat de organisatie voor: ‘excellente dienstverlening’ is de strategische ambitie.

Functieomschrijving

U geeft direct leiding aan de teamleider Interne Dienstverlening en de medewerkers van Automatisering-Informatisering-Rapportage en de medewerkers van Financiën en Administratie. In totaal bestaat de afdeling uit 18 mensen (16 fte).

De organisatie, en dus ook de afdeling Bedrijfsvoering, beweegt in een snel veranderende omgeving. Het scheiden van wonen en zorg; de splitsing van het bezit in DAEB/ niet DAEB; de Woningwet; allerlei heffingen; verscherpt toezicht van externe partijen én de organisatie-ambities zijn belangrijke thema’s voor de komende twee jaren mede in relatie tot organisatieontwikkeling.

U bent operationeel eindverantwoordelijk voor de financiële continuïteit en financiële integriteit van de organisatie.

Als lid van het Managementteam draagt u een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de verdere transitie naar excellente dienstverlening, waarbij de kernwaarden klant, resultaat en kwaliteit centraal staan.

Ten slotte regisseert u de team- en persoonlijke ontwikkeling binnen uw afdeling.

Profiel

Competenties:

Meer

Uw CV en motivatiebrief kunt u vóór 24 november 2014 via de onderstaande link toezenden aan Diemen & Van Gestel, t.a.v. drs. Monique Brummans, directeur.

Een uitgebreide profielschets kunt u hieronder downloaden!

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug