15-0134 - Adjunct-Directeur - Start Foundation (afgerond)

Locatie

Eindhoven

algemene informatie

Start Foundation is een onafhankelijk maatschappelijk investeerder die mensen voor wie een baan niet vanzelfsprekend is, aan het werk wil helpen en laten houden. Het doel van Start Foundation is een zogeheten ‘inclusieve arbeidsmarkt’ met duurzaam betaald werk voor iedereen die kan en wil werken. 

 

Vanuit haar unieke onafhankelijke positie en bevlogenheid stimuleert Start Foundation actief verbeteringen en zoekt men naar hefbomen die echte innovatie tot stand brengen. Er is geen vaste aanpak maar maatwerk. Start Foundation is wegbereider, makelaar, verbinder en desnoods een ‘rebel voice’, daarbij aansluitend op en steeds gebruikmakend van het politieke en maatschappelijke krachtenveld en recente ontwikkelingen. Met haar investeringen – geld, kennis en de inzet van haar netwerk – wil Start Foundation zo veel mogelijk impact bereiken. 

 

De investeringen richten zich op projecten, sociale ondernemingen en MKB-bedrijven die aansluiten bij de missie. Daarnaast initieert en ontwikkelt Start Foundation ook eigen activiteiten en innovatieve aanpakken gericht op duurzame verbetering van de arbeidsmarktpositie van kwetsbare groepen. Het bronkapitaal van waaruit Start Foundation deze investeringen financiert, is opgebracht uit de verkoop van Start Uitzendbureau in 2002.

De functie

Bij de organisatie werken 15 medewerkers.

De Algemeen Directeur richt zich vooral op de hoofdlijnen van strategie en beleid; innovatie-ontwikkeling; vertegenwoordigt Start Foundation naar buiten; onderhoudt contacten met belangrijke stakeholders en treedt op in de media. De Algemeen Directeur legt verantwoording af aan en laat zich inspireren door het Bestuur.

 

Voor de dagelijkse aansturing van de organisatie zal de Adjunct-Directeur verantwoordelijk worden gesteld. In grote lijnen bestaat deze functie uit de volgende onderdelen:

Uw profiel

Arbeidsvoorwaarden

Procedure

De werving en voorselectie van kandidaten zijn in handen van Diemen & Van Gestel.

De voorselectie vindt plaats vóór 8 oktober.

Voordracht bij Start Foundation: 14 oktober.

Eventueel assessment: 19 oktober.

Contract: eind oktober.

Startdatum: november/december.

 

Uw CV, vergezeld van een motivatiebrief kunt u vóór 28 september 2015 toezenden aan: Diemen & Van Gestel, t.a.v. drs. Monique Brummans, Directeur, via de vacaturepagina van onze website: www.diemenenvangestel.nl

 

 

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug