18-0290 - Informatie Manager - Stichting BOOR (afgerond)

Ervaren Informatiemanager – met een hands-on mentaliteit

Locatie

Rotterdam

Functieomschrijving

 

De ICT binnen de stichting BOOR gaat een nieuwe fase in. Een mooi moment voor een ervaren, zelfstandig werkende en hands-on Informatiemanager om aan boord te komen en mee te helpen aan het verder opbouwen van de ICT binnen BOOR.  Met de huidige uitdagingen ligt er een belangrijke en interessante taak voor de Informatiemanager.

De focus van de Informatiemanager ligt op het opstellen van een informatieplan, het positioneren van informatiemanagement en het realiseren van concrete noodzakelijke projecten voor de stichting en het onderwijsveld. De Informatiemanager zorgt dat de interne en externe stroom van de informatievoorziening BOOR-breed optimaal verloopt, waardoor direct en indirect de kwaliteit van onderwijs verder kan verbeteren. De hoofdtaken zijn het maken van informatiebeleid en het beheren van informatiesystemen. Heeft daarbij een belangrijke brugfunctie en constructieve regisserende rol tussen de scholen onderling en BOOR Services.

 

De Informatiemanager maakt onderdeel uit van BOOR Services, valt onder de Projectdirecteur ICT en rapporteert waar van toepassing aan de scholen als opdrachtgever. Het programma ICT valt gezien de fase waarin ICT zich bevindt voorlopig direct onder de Directeur BOOR Services, totdat de organisatie rondom ICT officieel is geaccordeerd en ingebed in de staande organisatie.

 

Functie-eisen

Bedrijfsprofiel

 

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omgeving. In totaal zijn er 78 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 kinderen wordt lesgegeven met ruim 3.500 medewerkers. BOOR Services is het bestuursbureau van stichting BOOR.

Binnen BOOR Services zijn diverse expertisegebieden en diensten ondergebracht, waaronder algemeen en bestuurlijk beleid, inkoop, ICT, communicatie, financiële- en salarisadministratie, HR-advies, juridische zaken, beheer en onderhoud van gebouwen en onderwijskwaliteit.

 

Kijk voor meer informatie op www.stichtingboor.nl .

 

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug