18-0307 - Manager Informatisering - Isala Klinieken (afgerond)

Ervaren IT-manager - Bouwer - Peoplemanager - Verbinder

Locatie

ZWOLLE

 

Over Isala

Isala is een groot algemeen topklinisch ziekenhuis dat in 2015 bestuurlijk is gefuseerd met Isala Diaconessenhuis in Meppel. Isala is één ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. Onder het motto 'dichtbij als het kan, verder weg als het moet' waarborgt Isala samen het aanbod van basis- en topzorg in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. Bij Isala werken 6.247 medewerkers (4.485 fte) en heeft 1.103 bedden. 675 duizend mensen – inwoners van twintig gemeenten – beschouwen Isala als hét ziekenhuis binnen hun regio voor algemene ziekenhuiszorg.

 

De functie manager Informatisering

Het cluster Informatisering is een nieuw op te zetten onderdeel van de stafdienst ICT en de functie manager Informatisering is een nieuwe functie binnen Isala. Daarmee is het nu een mooi moment voor een ervaren manager om aan boord te komen en het stokje over te nemen van de huidige interimmanager. Er liggen belangrijke en interessante uitdagingen voor de manager Informatisering, zoals het op- en uitbouwen van het nieuwe cluster Informatisering en het vormgeven van de brugfunctie tussen ICT en de zorgproces-eigenaren en de andere geledingen van Isala. Zoals ook het doorontwikkelen van het EPD-beheerteam, de HiX-optimalisatie, het opbouwen van de HiX-beheerorganisatie en de inrichting van het cluster Informatisering voor alle andere activiteiten en applicaties. Het overleg met de leveranciers en het mee ontwikkelen van een beleidsvisie op gebruik van informatie.

De manager Informatisering is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het cluster Informatisering, dat zal gaan bestaan uit 8 adviseurs, 22 functioneel beheerders en 2 test coördinatoren. Maakt deel uit van het managementteam van de stafdienst ICT. Valt hiërarchisch onder de directeur ICT en rapporteert waar van toepassing aan de diverse Isala-onderdelen waaronder de RVE’s als opdrachtgever.

 

Opleiding en ervaring

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in FWG 70 (afhankelijk van kennis en ervaring) van de CAO-Ziekenhuizen, met een huidig maximumsalaris van bruto € 6.345,- op basis van een 36-urige werkweek exclusief vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar, met de intentie het dienstverband voor onbepaalde tijd voort te zetten.

Solliciteren

Diemen & van Gestel begeleidt de werving- en selectieprocedure. Paul Fouarge zal gesprekken voeren met in potentie voor de functie geschikte (in- en externe) kandidaten ten kantore van Diemen en van Gestel in Soesterberg. Vervolgens zullen de Curricula Vitae van geschikte kandidaten op papier aan de opdrachtgever worden gepresenteerd en zullen ca. 3-4 kandidaten voor de selectiegesprekken worden uitgenodigd.

Je CV, vergezeld van een motivatiebrief, kun je vóór 26 november via www.diemenenvangestel.nl/vacatures/ toezenden aan Paul Fouarge, Directeur. Voor eventuele vragen: 0346-354354.

Een assessment en een drijfveren test maken deel uit van de procedure. Er worden in het eindstadium va de selectieprocedure van benoembare kandidaten referenties ingewonnen.

 

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug