21-0488 - Manager Bedrijfsvoering - Wij Techniek (afgerond)

Voor 38 uur per week.

Locatie

Woerden

Wij Techniek, het ontwikkelfonds van de technische installatiebranche, zoekt een Manager Bedrijfsvoering.

 

In deze functie van Manager Bedrijfsvoering krijg je de uitdaging om zorg te dragen voor de best denkbare ondersteunende bedrijfs- en afdelingsprocessen bij Wij Techniek.
Je bent daarbij verantwoordelijk voor de volgende ondersteunende processen: Financiën & administratie; ICT; inkoop, juridisch, communicatie en projectondersteuning, secretariaat, receptie en facilitair.

 

Als Manager Bedrijfsvoering maak je samen met de directeur, de Manager Programmalijnen en de Manager Regio deel uit van het MT. Vanuit die rol lever je een bijdrage aan het realiseren van het beleid van Wij Techniek en de ontwikkeling van de organisatie.
Je bent leidinggevende van de ondersteunende teams en geeft daarbij direct en indirect leiding aan in totaal 15 tot 20 professionals.

 

Wij Techniek richt zich in het bijzonder op de verbetering van processen en dienstverlening ten opzichte van de vakmensen en de bedrijven in de technische installatiebranche.
Er wordt van je verwacht dat je bedrijfsvoeringprocessen zodanig weet te organiseren, dat primaire activiteiten vanuit de programmalijnen en vanuit de regio’s optimaal worden ondersteund met systemen en (management-) informatie. Met betrekking tot het totale beleid van Wij Techniek draag jij zorg voor:

Je geeft daarbij sturing en leiding aan de ondersteunende teams, zodanig dat:

Je legt verantwoording af aan de directeur van Wij Techniek.

 

 

Functievereisten

Jij bent een ervaren manager en hebt een WO / HBO+ opleidingsniveau. Je beschikt over een brede kennis met betrekking tot veranderingsprocessen en organisatieontwikkelingen en financiën & control. Je hebt aantoonbare ervaring met ICT-systemen en informatievoorziening. Je hebt een diepgaande kennis over de interne bedrijfsprocessen en een ruime leidinggevende ervaring.
Daarnaast heb je ervaring met organisaties op het gebied van opleiding en talentontwikkeling van mensen.

Jij bent resultaatgericht, maar weet dat in een goede balans te brengen met de eigen ontwikkeling van mensen binnen de organisatie en het beginsel van een 'lerende organisatie'. Je bent sensitief voor verhoudingen binnen de organisatie en voor de positie en relatie naar klanten, klantgroepen en andere relevante stakeholders van de organisatie. Je hebt bewezen voor zowel intern als voor extern, voor draagvlak te kunnen zorgen. 

Als persoon heb je oog voor innovaties ten behoeve van de interne processen en hebt daarbij ook het lef om het beste uit ons zelf te halen. Als professional ben je altijd op zoek naar een zo optimaal mogelijke kwaliteit en weet je mensen te verbinden. Je hebt ervaring met het werken in een paritaire organisatie of politiek speelveld.

 

 

Functie specifieke competenties

 

De organisatie

Vakmensen maken het in de techniek. Wij Techniek ondersteunt deze vakmensen; vanzelfsprekend in samenwerking met de sociale partners. “Met elkaar hebben we immers een schat aan kennis en inzichten die bijdragen aan het vakmanschap”.

Wij Techniek is het ontwikkelfonds van de technische installatiebranche. Ze zet zich in voor ruim 135.000 werknemers en bijna 10.000 werkgevers in de branche. De branche van Wij Techniek is zich razendsnel aan het ontwikkelen en innovaties volgen elkaar steeds sneller op. Denk hierbij aan de energietransitie, digitalisering, robotisering en circulaire economie.


Wij Techniek zet zich in voor iedereen die werkt of wil werken in deze dynamische branche. Van engineer tot secretaresse en van HR-adviseur tot werkvoorbereider. Van leerling-monteur tot directeur en ondernemer. Wij Techniek is een samenwerkingsverband van de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en FNV metaal en de werkgeversorganisaties NVKL en Techniek Nederland. Daarmee heeft Wij Techniek een paritair bestuur, d.w.z. een bestuur bestaande uit vertegenwoordigers van deze sociale partners: vakbonden en werkgevers. In opdracht van en samen met deze sociale partners werkt de organisatie aan de ontwikkeling van de vakmensen in onze branche.

Met een kleine, effectieve organisatie weet Wij Techniek producten te ontwikkelen die het vakmanschap in de branche stimuleren.

 

Wij Techniek is een ambitieuze en open organisatie met een informele werksfeer. Het is ook een inclusieve organisatie die wordt gekenmerkt door lef en waar medewerkers iedere dag het beste uit zichzelf halen. Een organisatie die innovatief is, waar professionaliteit een belangrijke drijfveer is en het maken van verbinding centraal wordt gesteld. Dit gebeurt in een informele werksfeer waarbij veel waarde wordt gehecht aan investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Wat biedt Wij Techniek?

Bij Wij Techniek voel je je thuis in een open en informele organisatie en is er oog voor je persoonlijke ontwikkeling. Het aanvangssalaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring.  Wij Techniek investeert in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en biedt je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze functie betreft een fulltime dienstverband van 38 uur per week.

 

 

Solliciteren

De werving- en selectieprocedure wordt begeleid door bureau Diemen & Van Gestel.
Wanneer je belangstelling hebt voor de functie, kun je je cv, vergezeld van een motivatiebrief, toezenden aan drs. Wilbert de Kroon, directeur vóór 15 april 2021 via www.diemenenvangestel.nl/vacatures. Voor eventuele vragen: 0346-354354.  

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug