O0800003 - Programma Manager "Wet & Werkgever" - De Baak Management Centrum VNO-NCW (afgerond)

Locatie

Driebergen

Inleiding

De Baak Management Centrum VNO-NCW in Driebergen is hét instituut in Nederland dat een uitgebreid programma verzorgt van kwalitatief hoogwaardige en praktische opleidingen voor managers en medewerkers in organisaties. Hiertoe behoren onder andere leiderschapprogramma's, programma's die gericht zijn op persoonlijke effectiviteit en vaardigheden als ook op maat gemaakte in-company programma's. Op basis van een uniek samenwerkingsverband met het AWVN is het leercentrum 'Wet en Werkgever' opgericht. Dit samenwerkingsverband beoogt een nieuw toonaangevend opleidingenaanbod te bieden op het vlak van sociaal recht en het omringend vakgebied ten behoeve van werkgevers.

Functieomschrijving

Je opdracht wordt groei en profilering te realiseren van het opleidingenaanbod van 'Wet & Werkgever'. Je bent praktisch en kunt goed organiseren, je behoudt het overzicht en stelt prioriteiten op een juiste manier. Je bent goed in staat om de professionele bijdrage van de inhoudelijk deskundigen te bundelen en tot het opleidingenaanbod. Zij verzorgen op hun vakgebied, binnen het sociaal of arbeidsrecht, de inhoud en geven de cursussen uit het programma.

Natuurlijk heb jij affiniteit met de materie maar zij zijn de deskundige professionals.

Je werkt vanuit een businessplan. Je herkent kansen en zet ze om in business. Met overtuiging en commercieel gevoel onderhoud je contact met je klanten: HR-managers en directies van grote en middelgrote bedrijven.

Intussen zorg jij ervoor dat de tent draait en gaandeweg ontwikkel je een meerjaren visie die je in een businessplan vastlegt en uitvoert.

Profiel

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of academisch niveau, bijvoorbeeld in een P&O, bedrijfskundige of juridische richting. Je brengt minstens vijf jaar werkervaring mee die aansluit op het hiervoor geschetste werkterrein, waarbij jouw kennis in P&O zaken het zwaarst weegt. Je hebt al eerder met een budget of businessplan gewerkt en idealiter heb je die ook zelf eens opgesteld. Kennis van de opleidings- en trainingswereld kan ondersteunend zijn.

Profiel

Je bent ondernemende manager die kansen ziet en verzilvert. Initiatief en organisatorisch talent zijn natuurlijke eigenschappen van jou. Je communiceert gemakkelijk en beweegt je soepel over de grens van je eigen discipline heen. Je voelt je goed thuis in professionele netwerken en je kunt daarbinnen uistekend met hen zaken doen.

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug