O0900002 - Manager Servicebedrijf - Ymere (afgerond)

Locatie

Amsterdam

Inleiding

De organisatie Ymere

Onder het bestuur van de organisatie (Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur) wordt gewerkt vanuit een aantal stafafdelingen en een drietal bedrijfsonderdelen.

Deze bedrijfsonderdelen zijn: Wonen; Gebieds- en projectontwikkeling en Waardesturing, Financiën en Ondersteuning.

Het bedrijfsonderdeel Wonen bestaat uit zo'n 550 medewerkers en is zich aan het vernieuwen. Vanuit het hoofdkantoor en de regiovestigingen draagt men verantwoordelijkheid voor het realiseren van het maatschappelijke en financiële rendement; het beheer van de vastgoedportefeuille; het realiseren van vitale en duurzame wijken en kansen voor sociale stijging van de huurders en het ontwikkelen van een actuele klant- en marktstrategie.

Servicebedrijf Ymere

Het Servicebedrijf heeft onlangs een transformatieproces afgerond, met als inzet samenvoeging van onderdelen, centralisatie van de dienstverlening, professionalisering van het management en sturen op productiviteit. Met als resultaat, dat het dagelijks onderhoud van al het Ymere vastgoed kwalitatief goed, procesmatig adequaat, bedrijfseconomisch marktconform en naar tevredenheid van in- en externe klanten kan worden uitgevoerd.

Service en kwaliteit staan hierbij voorop: Ymere beschouwt het Servicebedrijf als haar visitekaartje. Het primaire proces van het Servicebedrijf bestaat uit intake, planning, werkvoorbereiding en uitvoering door vakkundige eigen medewerkers (met name van reparatieonderhoud) c.q. derden (een deel van het mutatieonderhoud).

Het servicebedrijf opereert vanuit drie locaties in en rond Amsterdam, waar locale serviceteams verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het onderhoud.

De omzet van het Servicebedrijf over 2009 bedraagt ca. € 43 miljoen en zal de komende jaren groeien naar ca. € 47 miljoen.

Functieomschrijving

Bedrijfsvoering, indirect leiding aan ca. 145 fte.

Servicebedrijf.

opgenomen.

Profiel

praktijk;

niveau of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en ervaring;

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug