O0900006 - Twee Adjunct-directeuren - CAK (afgerond)

Locatie

Zuid-Holland

Inleiding

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie / ZBO met wettelijke taken op het gebied van zorg en welzijn. Deze organisatie, gevestigd in Den Haag, maakt qua fase in haar ontwikkeling nu een omslag van een 'administratieve verwerker van regels' naar een volwaardige uitvoeringsorganisatie, die steeds meer klantgericht wil functioneren in de contacten met clienten en zorgaanbieders.

Functieomschrijving

Taken en verantwoordelijkheden adjunct-directeur 'Operations':

procesketen.

De adjunct-directeur 'Operations' geeft leiding aan divisie waar het primaire proces van de organisatie plaatsvindt, onderverdeeld in een afdeling, waar de clientgegevens worden verwerkt, een 'betaalfabriek' en een frontoffice.

Taken en verantwoordelijkheden adjunct-directeur 'Services':

faciliteren van interne klanten.

organisatie.

De adjunct-directeur 'Services' geeft dagelijks leiding aan de divisie unit ICT en de unit Middelen & Facilities.

Beide adjunct-directeuren geven vorm aan de visie en de strategie van de organisatie en het beleid, als leden van het directieteam. U stelt het jaarplan op en u bent verantwoordelijk voor de realisatie daarvan. U voert overleg met diverse externe partijen over aanpassingen in de regelgeving en het uitvoeringsproces. U vertegenwoordigt de organisatie in diverse overlegvormen en samenwerkingsverbanden.

Profiel

en prognoses

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug