O0900019 - Manager Woonconsulenten - Waterschap Regge en Dinkel (afgerond)

Locatie

Wageningen

Inleiding

Met ongeveer 5.200 woningen is deze corporatie de grootste verhuurder in Wageningen.

Men wil zich voortdurend nog verder verbeteren en versterken als het gaat om klantoriëntatie, innovatiekracht, strategisch functioneren, efficiency en effectiviteit. Uitstekende corporate governance staat hoog in het vaandel. Externe stakeholders benoemen werkvreugde en creativiteit als kernkwaliteiten van deze innovatieve organisatie. Zie www.dewoningstichting.nl.

Functieomschrijving

Bij de Woningstichting te Wageningen zoeken wij een initiatiefijke Hoofd Woonconsulenten die bruist van de ambities en die op de hoogte is van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van leefbaarheid en bewonersparticipatie. Die graag wil samenwerken in een professioneel team in een organisatie waar innovatie en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

De afdeling Wonen is opgeknipt in twee onderdelen: een verhuurteam dat zich bezig houdt met alle zaken rondom de verhuur van woningen en een team dat zich richt op alle zaken rondom bewonersparticipatie en leefbaarheid.

De uitdaging:

Profiel

Voor deze functie komen we graag in contact met ervaren kandidaten uit de sector die leidinggevende ervaring en kennis van zaken combineren met een scherp analytisch vermogen. Kandidaten met een innovatieve instelling die als 'trekker en motor' kunnen functioneren in de verdere ontwikkeling van de afdeling en het leefbaarheidsbeleid.

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug