O1000012 - Manager Financiële Administratie/Controller - Stichting Sint Jacob (afgerond)

Locatie

Haarlem

Inleiding

Sint Jacob is een zorgorganisatie die bruist van de ambities en met een duidelijke visie de toekomst tegemoet treedt. Kern van die visie is, dat de organisatie voor nu en de toekomst zich kwalitatief onderscheidend zal positioneren; zal gaan samenwerken en partneren en gericht zal zijn op groei in marktbewerking, in professionele ontwikkeling en in marktomgeving. Het nieuwe beleid is gericht op kleinere flexibele woonzorgprojecten (in de wijk), topklinische zorg (ziekenhuisgerelateerde zorg intramuraal en extramuraal) en het aanbieden van diensten thuis verder versterken. Om deze nieuwe koers te realiseren worden huisvesting, omgang met cliënten en werkprocessen onder de loep genomen. Want deze nieuwe benadering heeft consequenties voor de hele organisatie: wonen, zorg én werken. De organisatie biedt diensten en zorg aan ruim 1.300 ouderen in en rond haar acht locaties in Zuid- Kennemerland. Men biedt zorg- en dienstverlening bij mensen thuis, in woon- /zorgcentra en verpleeghuizen.

De economisch administratieve dienst bij Sint Jacob bestaat uit drie teams: de financiële administratie, de cliëntenadministratie en het team van planning & control.

Manager Financiële Administratie geeft leiding aan de afdeling financiële administratie en maakt daarnaast zelf deel uit van een team dat zich bezighoudt met planning & control.

Iedere controller heeft binnen Sint Jacob een aantal vaste accounts waarvoor hij/zij optreedt als financieel adviseur. Hij/zij adviseert de locatiemanager en draagt zorg voor managementrapportages. Ook spelen er interessante multidisciplinaire projecten, onder andere in het kader van de organisatieontwikkeling en de ontwikkeling van nieuwe woon- en zorgconcepten waarvoor een actieve bijdrage van de afdeling wordt gevraagd.

Functieomschrijving

- Als manager geeft u op coachende wijze leiding aan de (7) medewerkers van deze afdeling.

- Verder zult u de professionalisering en het beheer van de financiële processen managen.

- U zult fungeren als sparringpartner voor het lijnmanagement.

- Ondersteuning van de managers op financieel-administratief gebied.

- U levert uw bijdrage aan de begroting en managementrapportages.

- U beheert de financiële administratie.

- Ook wordt van u een actieve bijdrage aan diverse projectgroepen verwacht.

Profiel

- Bedrijfseconomische opleiding op Hbo-niveau.

- Enige jaren leidinggevende ervaring.

- In staat om problemen en uitdagingen integraal en proactief te benaderen, denkt in oplossingen en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

- Daadkrachtige, initiatiefrijke teamplayer.

- Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

- Stevige gesprekspartner op alle niveaus.

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug