Terug

12-0029 - Innovatiemanager - Careaz (afgerond)

Locatie

Lichtenvoorde

Inleiding

Careaz (CARE van A tot Z) is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening.

Vanuit kleinschaligheid en met kennis van de regio wordt in drie woonzorgcentra (Borculo, Dinxperlo en Lichtenvoorde) en drie verpleegunits op dezelfde locaties, optimale zorg en verpleging verleend, die zich kenmerkt door persoonlijke aandacht.

Daarnaast biedt Careaz thuiszorg (waaronder dagactiviteit basis, dagactiviteit psychogeriatrie en dagactiviteit speciaal) en huishoudelijke hulp in de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk.

De organisatie wordt aangestuurd door een eenhoofdige Raad van Bestuur. Er is een centraal managementteam dat bestaat uit drie locatiemanagers, de manager bedrijfsvoering en de manager Thuiszorg. De medewerkers zijn vertegenwoordigd in de Ondernemingsraad, de cliënten in de drie Locale Cliëntenraden en de Centrale Cliëntenraad.

Bij Careaz werken zo’n 600 medewerkers. De omzet bedraagt ca. € 23 miljoen.

Functieomschrijving

De innovatiemanager zal Careaz-breed bestuur en management bijstaan in het verwezenlijken van een aantal uitdagende doelen die als volgt luiden:

Profiel

Meer

Een uitgebreide profielschets kunt u hieronder downloaden.

De voorselectie vindt plaats vóór 2 februari; de eindselectie vindt plaats vóór 15 februari.

Stuur uw CV en motivatiebrief vóór 25 januari via de onderstaande link aan drs. Monique Brummans, directeur Diemen & Van Gestel..

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug