Terug

13-0036 - Dijkgraaf - Waterschap Zuiderzeeland (afgerond)

Locatie

Lelystad

Inleiding

Waterschap Zuiderzeeland zoekt een DIJKGRAAF, die in staat is het belang van water(beheer) in Flevoland verder te ontwikkelen. Een gebied, praktisch geheel veroverd op de voormalige Zuiderzee, verdient een professioneel bestuurder, die het water als het ware door de aderen stroomt, en dat bestuurlijk weet te vertalen in een helder en transparant beleid. Die het boegbeeld wordt van een modern waterschap.

 

FLEVOLAND

Werken in Flevoland betekent werken in een modern, dynamisch gebied, bijna geheel gelegen onder de zeespiegel en volop ontwikkelingen. Bestaande uit drie verschillende polders, met hoogwaardige landbouw, natuur en recreatiemogelijkheden en de klimaat- en bodemdalingsproblematiek. Met een forse groeitaakstelling rond Almere, ontwikkelingen rond vliegveld Lelystad, de komst van de Floriade. Allemaal zaken waarbij Waterschap Zuiderzeeland een belangrijke rol speelt. Kortom groei tegen de stroom in.

 

ORGANISATIE

Het werk wordt uitgevoerd door 300 (260 fte’s) enthousiaste, betrokken medewerkers. Na een recente structuuraanpassing is de organisatie klaar om de toekomstige uitdagingen aan te gaan. Voor meer informatie: www.zuiderzeeland.nl

Profiel

Samenwerken is voor u net zo vanzelfsprekend als ademen, u bent het gezicht van Zuiderzeeland, besturen van een complexe organisatie gaat u makkelijk af. U bent gedreven, innovatief, creatief, bestuurlijk ervaren. U weet partijen met verschillende belangen te verbinden.

Meer

Het waterschap wordt in deze procedure ondersteund door Diemen & Van Gestel. Een uitgebreide profielschets kunt u hieronder downloaden

 

Stuur uw CV en motivatiebrief vóór 8 april 2013, t.a.v. drs. Monique Brummans, directeur. Voor nadere informatie kunt u bij haar terecht: 0346-354354.

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug