Terug

14-0096 - Business Development Manager particuliere zorg en dienstverlening-FlexiCura (afgerond)

Locatie

Haarlem

Inleiding

FlexiCura is een Besloten Vennootschap opgericht begin 1998. FlexiCura hanteert het besturingsmodel met één bestuurder en een Raad van Commissarissen en volgt de principes van de Zorgbrede Governance Code en de Wet Toelating Zorginstellingen.

Bij FlexiCura werken ongeveer 340 vakkundige medewerkers, zowel huishoudelijk medewerkers als verzorgenden en (gespecialiseerd) verpleegkundigen.

Samen met de medewerkers op kantoor zorgen zij voor kwalitatief uitstekende zorg.

De organisatie heeft weinig overhead (lage organisatiekosten), korte lijnen en een gezonde bedrijfsvoering. Kortom: een platte organisatie die veel waarde hecht aan optimaal contact met de klant.

FlexiCura biedt verschillende vormen van thuishulp aan en heeft als werkgebied de regio rondom Haarlem en Hoofddorp.

Voor de gesubsidieerde zorg en, het merendeel van de omzet, zijn contracten met 5 gemeenten afgesloten.

De particulier bekostigde zorg en dienstverlening is in opbouw en nog van bescheiden omvang. Doel is om deze de komende jaren in fors tempo te vergroten.

Functieomschrijving

De particuliere zorg en dienstverlening vereist een eigen werkwijze en marktbenadering; commerciële kracht; netwerk en netwerkvaardigheden en een passende attitude van medewerkers en organisatie.

Profiel

Meer

Uw CV en motivatiebrief kunt u vóór 17 oktober 2014 via de onderstaande link toezenden aan Diemen & Van Gestel, t.a.v. drs. Monique Brummans, directeur.

Een uitgebreide profielschets kunt u hieronder downloaden.

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug