Terug

14-0101 - Hoofd Stafdienst Communicatie - Tweede Kamer der Staten-Generaal (afgerond)

Locatie

Den Haag

Inleiding

De 150 leden van de Tweede Kamer controleren de regering en zijn samen met de Eerste Kamer en de regering verantwoordelijk voor de wetgeving in ons land. Ruim 560 ambtelijk medewerkers ondersteunen de Kamerleden en hun fracties bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

De ambtelijke organisatie van de Tweede Kamer staat onder leiding van de Griffier. De Griffier, de directeur Bedrijfsvoering en de directeur Informatiseringsbeleid vormen samen het Management Team, dat rapporteert aan het Presidium van de Tweede Kamer.

Binnen de directie Informatiseringsbeleid bestaat een vacature voor de positie: Hoofd Stafdienst Communicatie.

 

De Stafdienst Communicatie in oprichting is een samenvoeging van Communicatie (ca. 20 fte) en Voorlichting (ca. 9 fte).

De stafdienst heeft tot doel om op een efficiënte en effectieve manier de communicatie, woordvoering en voorlichting van en over de Tweede Kamer te verzorgen, om daarmee:

Functieomschrijving

De functie Hoofd Stafdienst Communicatie kent 4 hoofdelementen:

Profiel

Functie-eisen:

 

Competenties:

Meer

U kunt uw digitale sollicitatie tot uiterlijk 15 december 2014 richten aan Diemen & Van Gestel, t.a.v. drs. Monique Brummans, directeur. Voor eventuele vragen kunt u haar benaderen: 0346-354354

 

De Tweede Kamer wil de positie van vrouwen, etnische minderheden en gehandicapten verbeteren. Daarom zal bij gelijke geschiktheid van kandidaten aan personen uit deze categorieën de voorkeur worden gegeven.

 

Een uitgebreide profielschets kunt u hieronder downloaden.

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug