Terug

17-0226 - Financieel Directeur - Bangroep Automotive BV (afgerond)

Locatie

Amsterdam

 

Het bedrijf

Bangroep Automotive BV is de officiële Volvo dealer van Groot-Amsterdam met vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Mijdrecht en met een servicevestiging in Amsterdam West. Daarnaast heeft de Bangroep een eigen Volvo erkend schade herstelbedrijf: Autoschade Drenth in Amstelveen. Bangarage heeft een lange geschiedenis in Amsterdam. Vanaf 1947 worden vanuit de garage in de Banstraat de eerste Volvo’s onderhouden.  Bangroep Automotive heeft in zijn huidige vorm een jaaromzet van circa € 50 mln. en er werken 90 enthousiaste medewerkers.

 

De Bangroep opereert in een gebied met 10.000 Volvo rijders, hetgeen kansen biedt voor uitbreiding van de klantenkring. Het merk kent tevens een hoge klantloyaliteit.

De organisatie

De directie van de Bangroep wordt gevormd door de Algemeen Directeur/DGA tezamen met de Direceur Aftersales en de Financieel Directeur. Zij ontmoeten elkaar functioneel dagelijks en formeel tweewekelijks in het DT overleg. Het managementteam bestaat uit de vestigingsmanagers en de verkoopleider van Amsterdam Zuidoost. Maandelijks is er een kaderbespreking met het MT.

De functie

In deze uitdagende en afwisselende functie gaat u zich onder andere met de volgende aspecten bezig houden:

Wat wij van u vragen

Arbeidsvoorwaarden

Het bruto jaarsalaris bedraagt op fulltime basis maximaal € 123.000, inclusief vakantietoeslag. Marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Een Volvo van de zaak. Opleidingsmogelijkheden. Zakelijke telefoon en laptop. Beoogde indiensttreding: zo spoedig mogelijk.

Solliciteren

Bangroep Automotive BV laat zich in deze procedure ondersteunen door Diemen & Van Gestel. Uw CV, vergezeld van een motivatiebrief, kunt u vóór 20 november toezenden aan drs. Monique Brummans, Directeur. Voor eventuele vragen: 0346-354354.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de profielschets!

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug