Terug

17-0227 - Manager HR - Stichting BOOR (afgerond)

Locatie

Rotterdam

Algemeen

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omgeving. In totaal zijn er 78 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 kinderen wordt lesgegeven met ruim 3.500 medewerkers. BOOR Services is het bestuursbureau van stichting BOOR.

 

Over de functie Manager HR

Gezien de ontwikkelingen die stichting BOOR doormaakt is het van belang dat de Manager HR een actieve bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van de organisatie in het algemeen en BOOR Services in het bijzonder. Realiseert toepasbaar beleid (HR en HRD-beleid) voor BOOR. Bedenkt alternatieve oplossingen. Zoekt proactief de verbinding. Streeft integraliteit van het beleid na, in samenspraak met het college van bestuur en het management team van BOOR Services. Tevens is hij/zij ervoor verantwoordelijk dat de afdeling HR zich klantgericht, slagvaardig en resultaatverantwoordelijk blijft opstellen binnen de organisatie.
De Manager HR legt rechtstreeks verantwoording af aan de directeur BOOR Services en onderhoudt functioneel contact met de portefeuillehouder HR in het college van bestuur.

Resultaatgebieden

Functie specifieke eigenschappen

Persoonlijkheid

Een verbindende HR manager met een ondernemende, hands-on / getting things done mentaliteit. Iemand die goed gedijt in een dynamische omgeving. Die de omgeving van het onderwijs in het algemeen en BOOR in het bijzonder begrijpt, interessant vindt en daarin effectief kan meebewegen. Iemand met ambitie, visie, creativiteit en analytisch vermogen. Tot slot is er behoefte aan een Manager HR die integer, mensgericht, innovatief en communicatief sterk is, die beschikt over een authentieke creatieve persoonlijkheid, lef heeft, karakter toont en aantoonbare ervaring heeft op het brede vlak van HRM.

Opleiding en ervaring

Arbeidsvoorwaarden

Het bruto jaarsalaris bedraagt op fulltime basis maximaal ca. € 85.000 inclusief vakantietoeslag. Prima opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. Beoogde indiensttreding: zo spoedig mogelijk.

Solliciteren

Stichting BOOR laat zich in deze procedure ondersteunen door Diemen & Van Gestel. Uw CV, vergezeld van een motivatiebrief, kunt u vóór 24 november toezenden aan drs. Monique Brummans, Directeur. Voor eventuele vragen: 0346-354354.

 

Voor meer informatie over de functie en de organisatie verwijzen wij u naar de profielschets!

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug