Terug

19-0350 - Partner Finance Transformation (V/M) - KPMG Advisory (afgerond)

gesprekspartner op niveau - dealmaker - relevant netwerk

Locatie

Amsterdam

KPMG Advisory


KPMG Advisory bedenkt en ontwikkelt geavanceerde (digitale) oplossingen voor de economie van morgen. Op deze manier werkt KPMG met haar klanten in hun streven naar groei of progressie. KPMG combineert de nieuwste technologieën met wat ze in de afgelopen eeuw heeft opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijkt KPMG naar vooruitgang. Bij KPMG werken mensen met uiteenlopende achtergronden, talenten en opleidingen. Iedereen levert een bijdrage aan een opgave vanuit zijn of haar eigen specialisme. In een sterk teamverband met collega's uit verschillende hoeken van de organisatie.
De specialisten van KPMG Advisory helpen organisaties op het terrein van risicobeheersing, het verbeteren van de bedrijfsvoering en het verkennen van mogelijkheden voor verdere groei. In interdisciplinaire teams werken zij aan antwoorden op uiteenlopende actuele vraagstukken op het gebied van Finance, Strategy, Security, IT, Innovatie, Digitalisering, Forensic & Integrity, Human Resources, Fusies & Overnames, Sourcing en Sustainability.


Finance Transformation

 

Als CFO is het vinden van een gezonde balans tussen het beperken van risico's, het creëren van waarde en het in controle houden van de kosten van cruciaal belang. Met name in een tijd waar disruptie van businessmodellen en een steeds meer digitaal wordende samenleving een belangrijke rol speelt. Een duidelijke visie, strategie en een optimale inrichting van de financiële functie zijn hierbij onontbeerlijk.
Finance Transformation richt zich voornamelijk op het creëren van een visie en strategie voor de toekomstige financiële functie (‘the future of finance’), het in kaart brengen van een optimale inrichting van de financiële functie en het begeleiden van transformatie trajecten waarvan digitalisering een belangrijk onderdeel is.

KPMG heeft een heldere visie op de “Future of Finance” en de impact daarvan op het Target Operating Model van de finance organisatie. Daarbij ook een bewezen aanpak op het gebied van Finance Transformation, die begint bij het begrijpen van het doel van de financiële functie en dat af te stemmen op de visie en strategie van de organisatie in relatie tot wat de toekomst gaat brengen. Voor het plannen, ondersteunen en versnellen van de finance transformatie heeft KPMG Powered Enterprise ontwikkeld waarmee klanten hun finance organisatie mede door digitalisering toekomstvast kunnen maken. Voor meer informatie over Powered Enterprise zie www.kpmg.nl

 

Profiel Partner Finance Transformation

 

De verantwoordelijkheden en prioritering binnen deze functie zijn als volgt:


Kennis en ervaring


Arbeidsvoorwaarden

Partners bij KPMG zijn er op diverse niveaus. Inschaling is afhankelijk van achtergrond en ervaring en is marktconform.

 

Bijzonderheden

KPMG hecht waarde aan diversiteit (zowel genderdiversiteit als multiculturele diversiteit) binnen de organisatie, vanuit het besef dat dit bijdraagt aan de kwaliteit en prestaties van haar dienstverlening. Daartoe is er een actief beleid op het gebied van diversity & inclusion. Gelet op de samenstelling van het huidige partnerteam, wordt in het bijzonder uitgekeken naar vrouwelijke kandidaten en kandidaten met een multiculturele achtergrond.

 

Procedure
De selectieprocedure wordt begeleid door bureau Diemen & Van Gestel. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met: Drs. Ing. Paul Fouarge, directeur: 06 – 51345935 of Drs. Monique Brummans, directeur: 06- 50204993.

Solliciteren kan via de website van Diemen & Van Gestel.


Diemen & Van Gestel Select BV
Amersfoortsestraat 78
3769 AL – Soesterberg
0346-354354
info@diemenenvangestel.nl
www.diemenenvangestel.nl

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug