Terug

O0700031 - Algemeen Directeur - JPC Groep (afgerond)

Locatie

Zaandam

Inleiding

Onze opdrachtgever is een toonaangevend, innovatief en internationaal handelshuis, dat zich richt op het ontwerpen, inkopen, marketen, distribueren en verkopen van sieraden en horloges. Gebaseerd op een brede en diepe kennis van marktontwikkelingen en smaak- en modetrends ontwikkelt en vertegenwoordigt de organisatie nationale en internationale merken en concepten, die bijdragen aan het geluk- en verwengevoel van de consument. Ondersteund door up to date kennis van de supply chain en een hierop aansluitende moderne infrastructuur levert onze opdrachtgever een positieve bijdrage aan de bedrijfsvoering van haar afnemers en toeleveranciers.

De 250 werknemers werken vanuit een tweetal werkmaatschappijen: voor de volumeprodukten en voor de valueprodukten (ca. 100 werknemers).

Beide werkmaatschappijen worden ondersteund door de holding op het terrein van Financiën, ICT, Personeel en Organisatie en Design en Concept-ontwikkeling.

Functieomschrijving

Voor de Werkmaatschappij Valueprodukten zijn wij op zoek naar een 'algemeen directeur' die samen met het managementteam, bestaande uit de commercieel directeur, de controller en een drietal productgroupmanagers op een vernieuwende, enthousiaste en krachtige wijze leiding geeft aan een proces van verandering en verdere uitbouw van de organisatie.

U geeft rechtstreeks leiding aan het managementteam en een viertal verkoop-maatschappijen. U rapporteert aan de algemeen directeur van de holdingorganisatie.

Resultaatgebieden en resultaten:

Profiel

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug