Terug

O0900021 - Officemanager/Hoofd Algemene Zaken - De Woningstichting(afgerond)

Locatie

Wageningen

Inleiding

Met ongeveer 5.200 woningen is deze corporatie de grootste verhuurder in Wageningen.

Men wil zich voortdurend nog verder verbeteren en versterken als het gaat om klantoriëntatie, innovatiekracht, strategisch functioneren, efficiency en effectiviteit. Uitstekende corporate governance staat hoog in het vaandel. Externe stakeholders benoemen werkvreugde en creativiteit als kernkwaliteiten van deze innovatieve organisatie. Zie www.dewoningstichting.nl.

Functieomschrijving

Bij de Woningstichting te Wageningen zoeken wij een initiatiefrijke Officemanager/Hoofd Algemene Zaken die bruist van de ambities en die op de hoogte is van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van e-archivering en de inrichting van de digitale workflow van alle documentstromen. Die graag wil samenwerken in een professioneel team in een organisatie waar innovatie en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Op de afdeling werken 3 medewerkers die de secretariële ondersteuning verzorgen voor management en middenkader. Ook worden twee stafleden ondersteund. Eén van de medewerkers is verantwoordelijk voor de aansturing van de facilitaire dienst (schoonmaak, catering en gebouwbeheer). Alle facilitaire diensten zijn uitbesteed. De ondersteuning van de directeur en de raad van toezicht is in handen van de directie-secretaresse met wie de afdeling uiteraard nauw samenwerkt.

De uitdaging:

Profiel

Voor deze functie komen we graag in contact met ervaren kandidaten uit de sector die leidinggevende ervaring en kennis van zaken combineren met een scherp analytisch vermogen. Kandidaten met een innovatieve instelling die als 'trekker en motor' kunnen functioneren in de verdere ontwikkeling van de afdeling.

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug