Terug

O1100057 - Directeur openbare basisschool De Beatrixschool - Stichting Spaarnesant (afgerond)

Locatie

Haarlem

Inleiding

Stichting Spaarnesant is een professionele organisatie waarin scholen elkaar versterken door kennisuitwisseling en samenwerken op vele terreinen vanuit de principes van de lerende organisatie.

Stichting Spaarnesant biedt een krachtige werk- en leeromgeving, heeft de blik naar buiten en is resultaatgericht.

Stichting Spaarnesant investeert ruimhartig in ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs, het management en de medewerkers. Het personeelsbeleid is gericht op goede ontwikkel- en doorstroommogelijkheden van de medewerkers.

Stichting Spaarnesant bestuurt 16 scholen voor basisonderwijs, 3 scholen voor speciaal basisonderwijs en 4 scholen voor speciaal onderwijs met in totaal ongeveer 6500 leerlingen en 900 personeelsleden.

 

BEATRIXSCHOOL

 

De Haarlemse Beatrixschool ligt in het tuinbouwgebied van het Ramplaankwartier tussen de duinen en het centrum. De school is ontworpen naar een Zweedse modelboerderij waardoor het in harmonie is met de landelijke omgeving. Vorig schooljaar is het karakteristieke hoofdgebouw in stijl uitgebreid met zes lokalen, een gymzaal en nevenruimtes.

De school telt ongeveer 390 leerlingen verdeeld over 16 groepen. Het team bestaat uit dertig medewerkers die zich enthousiast bezig houden met de ontwikkeling van hun leerlingen.

Op de Beatrixschool besteden wij veel aandacht aan de basisvaardigheden, goede resultaten, samenwerken en zelfstandigheid van de leerlingen. Wij willen ons als school de aankomende jaren verder ontwikkelen in het opbrengstgericht werken.

Functieomschrijving

Profiel

Wij zoeken iemand die:

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug