Terug

O1200002 - Directeur openbare basisschool De Kring - Stichting Spaarnesant (afgerond)

Locatie

Haarlem

Inleiding

Stichting Spaarnesant is een professionele organisatie waarin scholen elkaar versterken door kennisuitwisseling en samenwerken op vele terreinen vanuit de principes van de lerende organisatie.

Stichting Spaarnesant biedt een krachtige werk- en leeromgeving, heeft de blik naar buiten en is resultaatgericht.

Stichting Spaarnesant investeert ruimhartig in ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs, het management en de medewerkers. Het personeelsbeleid is gericht op goede ontwikkel- en doorstroommogelijkheden van de medewerkers.

Stichting Spaarnesant bestuurt 16 scholen voor basisonderwijs, 3 scholen voor speciaal basisonderwijs en 4 scholen voor speciaal onderwijs met in totaal ongeveer 6500 leerlingen en 900 personeelsleden.

Openbare Basisschool DE KRING

De Kring is een bloeiende openbare basisschool aan de Parklaan in het centrum van Haarlem. Met ruim 600 leerlingen is De Kring een grote, maar sfeervolle school die plaats biedt aan 24 groepen. In de twee prachtige, door een schoolplein verbonden gebouwen voelen de kinderen, hun ouders en alle Kringcollega's zich thuis.

Op De Kring werken we onder het motto: 'Samen leren, samen leven.' Met oog voor het individu en ruimte voor verschillen.' Dat vertaalt zich in een school die graag in beweging is; een school met een groot en hecht team dat open staat voor nieuwe ontwikkelingen. De Kring is een school die sport en cultuur hoog in het vaandel heeft staan.

Functieomschrijving

Profiel

Wij zoeken iemand die:

Reageren

Helaas, de inschrijving is al gesloten

Terug