Print

18-2247 - Teamcoach (vast) - Stichting Zuidwester

Specialist zelfsturing die teams in hun kracht zet

Locatie

GOES

Voor Stichting Zuidwester locatie Goes zoekt K+V een Teamcoach. Specialist zelfsturing die teams in hun kracht zet.

Organisatie

Zuidwester is er voor kwetsbare burgers: kinderen en volwassenen die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg en aandacht vragen. Zuidwester stimuleert hen om het maximale uit het dagelijkse leven te halen. Want net als voor ieder ander, is het voor de cliënten van Zuidwester belangrijk dat ze van het leven genieten.

Zuidwester heeft een duidelijke visie: bij Zuidwester is iedereen uniek. Gericht keuzes maken en hard werken aan de kwaliteit van bestaan van cliënten. Het aanbod van Zuidwester is zeer uitgebreid en op allerlei manieren met elkaar te combineren. Zuidwester luistert naar de wensen van haar cliënten en kijkt naar hun mogelijkheden. Zuidwester heeft ambitieuze doelen, die grote veranderingen meebrengen. Zij wil een flink hogere cliënt- en medewerkerstevredenheid. Daarom hebben de medewerkers in de zorg en de ondersteunende diensten veel meer vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. Waar ze tot vorig jaar werden aangestuurd door een teamleider, doen ze nu veel meer zelf. Elk team wordt op ‘de weg naar zelfverantwoordelijkheid’ ondersteund door een coach.

Functie

Als coach faciliteer en steun je de teams bij het leveren van kwaliteit in zorg- en dienstverlening. Je coacht en begeleidt de teams naar meer zelfverantwoordelijkheid en resultaat. In gesprekken gaat het bijvoorbeeld over de onderlinge samenwerking, de manier van problemen oplossen en de rol van openheid en vertrouwen daarbij. Ook ben je nauw betrokken bij het teamontwikkelproces. Je begeleidt de teams bij het behalen van de doelstellingen op het gebied van zelfverantwoordelijk en probleemoplossend werken. Samenwerken staat daarbij centraal, net zoals optimale communicatie op basis van onderling vertrouwen, openheid en enthousiasme. Zo komen zij tot zorg- en dienstverlening die aansluiten bij de visie van de organisatie en de doelstelling: tevreden cliënten, ouders/verwanten én medewerkers. De functie is voor 28-36 uur per week. Je werkt vanuit de locatie in Goes voor regio Zeeland, overleg met andere coaches e.d. vindt met enige regelmaat plaats in Middelharnis. 

Profiel

Zuidwester biedt

Reageren

Indien je geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd bent voor bovengenoemde functie, verzoeken wij je te reageren door onderaan op ‘klik hier om te reageren’ te klikken. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie graag bij je reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Frank Wolff, Partner (06-1595 4079).

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs