Print

18-2278 - Projectsecretaris - overheidsorganisatie in de randstad

Spin in het web, met een uitstekende pen

Locatie

RANDSTAD

Voor onze opdrachtgever, een overheidsorganisatie in de randstad, zoekt K+V een interim

Projectsecretaris

Spin in het web, met een uitstekende pen

Organisatie

De gemeentelijke herindeling komend jaar leidt tot een samenvoeging van de nieuwe gemeente in een ander regionaal samenwerkingsverband. Er is sprake van het uittreden uit de gemeenschappelijke regeling, de operationele dienstverlening wordt overgedragen aan de andere regio. Hierover moeten operationele en financiële afspraken worden gemaakt.

Opdracht

De projectsecretaris ondersteunt de projectorganisatie, die buiten de projectsecretaris bestaat uit de projectleider en een aantal adviseurs uit de nieuwe en oude regio. Voor de juridische en financiële onderdelen is externe ondersteuning beschikbaar.

De projectsecretaris ondersteunt de projectleider bij:

Profiel

De projectsecretaris is een inspirerende en verbindende persoonlijkheid, die ervaring heeft met gemeenschappelijke regelingen en de consequenties van uittreden. Een echte netwerker, communicatief sterk, met een uitstekende pen. Een persoon die een hands-on mentaliteit laat zien: die strategisch kan denken en dit kan vertalen naar voorstellen.

Je bent per direct beschikbaar voor drie dagen per week. De opdracht is voor drie maanden.

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan verzoeken wij je uiterlijk donderdag 6 september aanstaande te reageren door onderaan je cv en motivatie te uploaden, graag met een indicatie van jouw dagtarief. Voor vragen kun je contact opnemen met Helga Bijker (06 22 698 599).

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek wordt gevraagd een online persoonlijke profielmeting te maken.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs